medrek.se

Sjuksköterskor till akutmottagningen, Östersunds sjukhus!

Regioner
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Sjuksköterskor till akutmottagningen, Östersunds sjukhus!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi behöver bli några fler sjuksköterskor på vår härliga arbetsplats!
Akutmottagningen på Östersunds sjukhus tar varje år emot ca 40 000 akut vårdsökande patienter i alla åldrar. Det handlar både om akuta sjukdomstillstånd och olycksfall som behöver specialistkompetens. Akutmottagningen är öppen dygnet runt, årets alla dagar. Arbetet kräver därmed att du kan arbeta obekväm arbetstid, då bemanningsmålen är anpassade till de tider när belastningen är som högst. Du som vill jobba på länets enda sjukhus, gillar snabba tempoväxlingar med stor variation och att jobba i team med andra medarbetare kommer att trivas på vår akutmottagning! Här finns möjlighet till att utvecklas i din profession och du får också möjlighet till att bidra till utveckling av verksamheten. Förutom ett väl utbyggt system för triage är verksamheten indelad i kirurgi-, ortopedi-, och medicinteam samt observationsplatser. Under jourtid tar vi även hand om patienter inom barn-, gyn-, öron- och ögonkliniken.
Vi arbetar med ständiga förbättringar förnärvarande med fokus på våra teamarbeten för att förbättra våra patientflöden och vår arbetsmiljö. Vi tar stor hänsyn till arbetstider och arbetstimmarnas förläggning och så långt verksamheten tillåter anpassar vi arbetstiderna så att de skall passa just dig. Vi satsar aktivt på kompetenshöjande åtgärder såsom temaveckor och utbildningar.

Vill du bli en del i vår akutmottagnings resa framåt?

Arbetsbeskrivning

Du bedömer patientens behov av vård, prioriterar och deltar i behandlingen av många olika sjukdomstillstånd och olycksfall. Det är ett varierat arbete, från det enskilda patientmötet till att vara en aktör i sjukhusets katastroforganisation. Vi strävar alltid efter att ge en god och säker vård och ett professionellt bemötande, där ständiga förbättringar och patientsäkerhet är viktigt. Teamarbete är en viktig del av verksamheten. Din introduktion på arbetsplatsen anpassas utifrån vilken erfarenhet du har sedan tidigare, vanligtvis har sjuksköterskor fem- sex veckors introduktion med stöd och hjälp av en mentor.
Vi har ett koncept för nyutexaminerade sjuksköterskor, där deltagande erbjuds i ett regionövergripande program som benämns sjuksköterskans första år. Introduktionen på akutmottagningen anpassas också, den sker uppdelat med möjlighet att lära sig en position åt gången, blir trygg i den och arbeta där under en period innan nästa del tar vid. För dig som har längre erfarenhet ser vi fram emot att kunna ta vara på dina specialistkunskaper!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med erfarenhet från slutenvård, mottagningsarbete alternativt akutsjukvård. Det är meriterande om du är specialistutbildad inom t ex akutsjukvård, prehospital vård, barn, IVA, geriatrik, anestesi eller distrikt. Vi välkomnar också nyutexaminerade eller sjuksköterskor med kortare erfarenhet enligt konceptet ovan.
Som person är du trygg, stabil och har självinsikt.

Du har en god samarbetsförmåga, har lätt för möten med olika människor, engagemang för att vilja utveckla, förbättra och förändra. Du har förmåga att med en positiv inställning till ditt arbete engagera och motivera dina kollegor. Du kan ta initiativ för att lösa och hantera de situationer som uppkommer. Arbetet är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet och prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Nordin
Enhetschef
Telefon: 063-154533
Email: anna.nordin.akm@regionjh.se
Namn: Carina Rönnerfjäll
Enhetschef
Telefon: 063-153075
Email: carina.ronnerfjall@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Liselotte Sandberg
Sjuksköterska
Telefon: 063 - 15 30 00 (vxl)
Email: liselotte.sandberg@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/904/2022
Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till akutmottagningen, Östersunds sjukhus!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård