medrek.se

Sjuksköterskor till akutvårdsavdelningen AVA i Solna!

Regioner
Utgår

2019-02-03

Ansök nu

Sjuksköterskor till akutvårdsavdelningen AVA i Solna!

Vill du vara med och utforma framtidens akutsjukvård på NKS, Nya Karolinska? Då är du varmt välkommen till oss!
Vill du vara med och utforma framtidens akutsjukvård på NKS, Nya Karolinska? Då är du varmt välkommen till oss!  
 
Funktion Akut i Solna är nu inflyttade i våra nya lokaler på NKS. Därför söker vi sjuksköterskor till vår nya avancerad akutsjukvård på akutvårdsavdelningen AVA, B8:17, där vi arbetar i mer specialiserade och vårdintensiva arbetsteam.    
 
På AVA tar hand om de patienter som kommer in via den nya intensivakuten och som i inledningsskedet har behov av högre vårdnivå innan de överflyttas till sina respektive tematillhörigheter. Det är främst patienter inom internmedicin, onkologi, kardiologi och infektion samt akut försämrade patienter från de olika vårdavdelningarna inom Karolinska.  
 
Inom funktionen har vi dessutom vår IMA med 5 vårdplatser med en vårdnivå mittemellan akutvårdsavdelning och intensivvård med struktur och arbetssätt som liknar intensivvårdens.    
 
Karolinskas värderingar genomsyrar vårt dagliga arbete: Helhetssyn, Medmänsklighet och Ansvar.    
 
Vi erbjuder   
Vi på Funktion Akut Solna erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete på AVA.  
 
Vi ser gärna att du är öppen för att även jobba med intermediärvård i framtiden. Möjlighet till rotation mellan intensivakuten IAKM samt AVA och IMA är något vi vill uppmuntra då det bidrar starkt både till medarbetarens kompetensutveckling och till ett tvärprofessionellt samarbete.    
 
Som ett led i vårt arbete med att stärka omvårdnad har vi fortsatt införandet av karriärspår. Det finns tre inriktningar att välja mellan: kliniskt, akademiskt eller ledarskap. Genom denna satsning skapar vi förutsättningar för dig som sjuksköterska att utvecklas inom din profession utan att behöva byta arbetsplats och därmed utveckla och behålla kompetens under lång tid.  
 
Inom funktionen arbetar vi även aktivt med kompetensutveckling genom olika föreläsningar och tvärprofessionell utbildning.    
 
Du erbjuds både tillsvidareanställning, timanställning eller vikariat om du föredrar det. Tjänstgöring dag/kväll, natt eller tre-skift, vi är flexibla för vad som passar dig.   
Självklart ger vi dig inskolning anpassad efter dina behov.     
 
Om tjänsten   
På AVA vårdas huvudsakligen patienter med akuta internmedicinska tillstånd, såsom arytmier, coronarischemi, lungemboli, intoxikation, KOL-exacerbation, elektrolytrubbning och akut njursvikt.     
 
Avdelningen har möjlighet att kontinuerligt övervaka patienterna avseende arytmier, blodtryck och saturation. Det finns även tillgång till non-invasiv ventilation. Intaget av patienter sker dygnet runt från akutmottagningen och andra vårdavdelningar. Den förväntade vårdtiden är kort.     
 
När behov av akutsjukvård inte längre föreligger överflyttas patienten till vårdavdelning på respektive klinik. En del patienter färdigbehandlas och skrivs ut direkt till hemmet från avdelningen.     
 
AVA bemannas dygnet runt av Funktion Akuts egna sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Som sjuksköterska kommer du att ha hand om mellan 4-5 patienter.     
 
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutvårdsavdelning. Inom Funktion Akut arbetar vi i team där kommunikation och samarbete är högt värderat.    
 
Arbetsbördan blir tidvis hög då vi arbetar i miljöer där akuta och stressiga situationer uppkommer och det är viktigt att du trivs med att arbeta i högt tempo och kan prioritera. För oss är det viktigt att du ser möjligheter i eventuella hinder och alltid sätter patienten i fokus. Du kan också bidra till vår positiva stämning och samarbetet mellan alla enheterna inom funktionen.    
 
Vi söker dig som kan tänka sig extra ansvarsuppgifter inom t ex verksamhetsutveckling och bidra till vårt kvalitets- och utvecklingsarbete. Baserat på din erfarenhet så ser vi att du framöver är en viktig del i handledningen av studenter och nya kollegor på enheten.    
 
Kvalifikationer    
Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom akut, anestesi, prehospital eller intensivvård.    
Meriterande är erfarenhet av arbete på akutsjukvårdsavdelning.    
 
När du anmäler din ansökan vill vi att den innehåller följande:   
CV, Personligt brev och en kopia på din Sjuksköterskelegitimation (det går bra med mobilfoto!).   
 
Urval och intervjuer sker löpande! Efter våra intervjuer gör vi kontroller hos IVO, Socialstyrelsen samt Belastningsregistret och ringer även dina referenter.   
 
Välkommen med din ansökan!   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Sara Lindberg 
Omvårdnadschef AVA, Solna
contacticon phone 0725-83 67 06
Petra Karlsson 
Omvårdnadschef AVA, Solna
contacticon mobile 0725-84 19 67

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Ann Danielsson, Exp.tel: 08-517 729 68

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till akutvårdsavdelningen AVA i Solna!

Karolinska Universitetssjukhuset