medrek.se

Sjuksköterskor till äldreboende i Rimbo

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Sjuksköterskor till äldreboende i Rimbo

Om oss

 På Birgittagården bor 74 personer, varav 34 är omvårdnadsplatser och 40 är demensplatser. Det är 3 sjuksköterskor som har omvårdnadsansvar för 2-3 enheter var. Vi är runt 80 medarbetare, fördelat på åtta enheter. Det arbetar både undersköterskor och vårdbiträden här.

Vi har valt att på samtliga av våra vård- och omsorgsboenden inom Tiohundra arbeta efter det humanistiska förhållningssättet personcentrerad omvårdnad. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Om tjänsten

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska arbetar du nära den boende med omvårdnadspersonalen. I teamet ingår även enhetschef, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och övriga sjuksköterskekollegor. I ditt arbete ingår det att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor. Du är viktigt del i vårt arbete med BPSD och personcentrerad omvårdnad.  

Tjänstgöringsgraden kommer vi tillsammans överens om.

Vi erbjuder dig en stimulerande vardag med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående.  

Vi värnar också om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu framemot en ny kollega!  

Tveka inte att söka så fort som möjligt då urval och intervjuer sker under ansökningstiden.   

Om dig

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt
Anette Ländin 
Enhetschef
contacticon phone 0175-430445

Fackliga representanter
Nås via växeln, 0176-10100

Referensnummer
154204

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till äldreboende i Rimbo

TioHundra