medrek.se

Sjuksköterskor till äldreboenden i Norra Roslagen

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Sjuksköterskor till äldreboenden i Norra Roslagen

Om oss

Vi erbjuder en engagerad och duktig omvårdnadsansvarig sjuksköterska ett bra och utvecklande arbete på våra boenden i norra Roslagen. Du kommer att få vara med i att vidareutveckla verksamheten.  

Vi är 9 sjuksköterskor som tillsammans arbetar på demensboende och vård- och omsorgsboenden i Väddö och Hallstavik.  

Vi har valt att på samtliga av våra vård- och omsorgsboenden inom Tiohundra arbeta efter det humanistiska förhållningssättet personcentrerad omvårdnad. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   

Om tjänsten

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska arbetar du nära den boende med omvårdnadspersonalen. I teamet ingår även enhetschef, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och övriga sjuksköterskekollegor. I ditt arbete ingår det att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor. Du är viktigt del i vårt arbete med BPSD och personcentrerad omvårdnad.  

I uppdraget kommer det att ingå att samordna och utveckla arbetet mellan sjuksköterskorna.

Idag arbetar var vi 6:e helg.

Tjänstgöringsgraden kommer vi tillsammans överens om.

Vi erbjuder dig en stimulerande vardag med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående.  

Vi värnar också om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu framemot en ny kollega!  

Tveka inte att söka så fort som möjligt då urval sker under ansökningstiden.   

Om dig 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Vårdbolaget Tiohundra är en del av den unika Norrtäljemodellen, som kännetecknas av gränsöverskridande verksamhet och samordnade vård- och omsorgskedjor.

Vi ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun.

Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare.

Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till äldreboenden i Norra Roslagen

TioHundra