medrek.se

Sjuksköterskor till avdelningarna inom hematologi i Solna och Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Sjuksköterskor till avdelningarna inom hematologi i Solna och Huddinge!

Vår medarbetare Melina beskriver verksamheten så här:  
Det allra bästa med att arbeta här är just mötet med patienterna. Trots deras svåra och allvarliga sjukdom möts jag av positiva och tacksamma människor. Jag får så mycket tillbaka för jobbet jag lägger ner.  
 
Det finns en otroligt kompetent kärna i arbetsgruppen på avdelningen. Det gör att man som ny, men även jag som jobbat ett tag, vet att det finns en enorm kompetens och trygghet. Även våra chefer har lång erfarenhet inom hematologi. De värnar om att förvalta det vi tillsammans byggt upp och att vi som medarbetare ska ha en välfungerande arbetsmiljö.  
 
Jag har arbetat på avdelningen som sjuksköterska sedan 2012. Jag fick ett väldigt gott intryck när jag var på intervju och den känslan stämde! Arbetsdagarna innehåller en hel del medicintekniska uppgifter men också mycket omvårdnad vilket passar mig bra.  
 
Hit kommer de allra sjukaste patienterna med unika och ovanliga diagnoser. Det är intressant att följa individernas sjukdomsförlopp. Från att patienten upptäcker sin sjukdom går förloppet snabbt och behandling sätts ofta in efter bara några dagar. Många är chockerade och omtumlade när de först kommer hit till oss. Under tidens gång lär de sig att bli proffs på sin sjukdom. Eftersom det är vanligt med återkommande patienter skapas så klart en speciell relation och en tillit byggs upp.  
 
Verksamheten och tjänsten  
Vi är Nordens största Hematologiska centra och tar emot patienter med alla former av blodcancer och icke-maligna hematologiska sjukdomar från Stockholmsregionen och Gotland. Verksamheten är organiserad i sluten- och öppenvård fördelat i fyra flöden: lymfom, myelom, leukemi & benmärgssvikt samt koagulation. Våra avdelningar i både Solna och Huddinge söker nu nya sjuksköterskekollegor.  
 
I avdelningsarbetet ingår bland annat omvårdnad kring cytostatikabehandling, stamcellstransplantation och immunologisk behandling. En annan viktig del av arbetet är understödjande behandling, som till exempel transfusioner, infektionsbehandling och hantering av centrala infarter.  
 
På Karolinska Universitetssjukhuset finns särskilda behandlingsformer och specifika cytostatikabehandlingar som inte finns överallt. Genom den senaste forskningen får patienterna vara en del av en vård som ständigt utvecklas och förbättras.  
 
Vi har ett strukturerat introduktionsprogram som pågår under ett år för nya medarbetare. Vi har även ett mentorskapsprogram där nya medarbetare erbjuds en mentor för att få stöd i sin nya roll under cirka 18 månader.  
 
Vem är du?  
Du är förstås legitimerad sjuksköterska. Både du med erfarenhet och du som nyligen tagit examen är välkommen att söka! Karolinskas värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn delar du så klart med oss.  
 
Bästa hälsningar  
Omvårdnadscheferna Klara, Linda, Melissa & Helena  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Följ oss på sociala medier!

Övriga tjänster
Se andra tjänster inom Region Stockholm här
Dela annons
              printbutton
Yrkesområde
Specialistsjuksköterskor
Sjuksköterska

Arbetsplats
Solna/Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Helena Lennartsson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 719 21
Klara Karlsson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 847 42
contacticon mobile 070-091 92 87

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Solna, 08-517 729 68
Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till avdelningarna inom hematologi i Solna och Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset