medrek.se

Som sjuksköterska på barnavårdcentralen (BVC) arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter och i första hand bilburen hemsjukvård. I arbetet för du journal i Take care.

Just nu söker vi på heltid 2 sjuksköterskor till barnavårdcentral (BVC) v 29-32 i Nacka för hela eller en del av perioden, för kunds räkning.

Sjuksköterskeexamen, ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är våra grundläggande krav. Specialistutbildning barnsjukvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. I uppdraget behövs körkort och vana av journalsystemet Take care. Självklart måste du kunna kommunicera på svenska.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartner.

Sjuksköterskor till barnavårdcentral (BVC) v 29-32 i Nacka

Företag Mix Medicare
Regioner
Utgår

2018-07-15

Ansök nu

Dela detta jobb