medrek.se

Sjuksköterskor till Bemanningscentrum

Regioner
Utgår

2020-09-29

Ansök nu

Sjuksköterskor till Bemanningscentrum

Om oss

Karolinska Universitetssjukhusets Bemanningscentrum (BMC) huvudsakliga syfte är att hjälpa våra vårdavdelningar att ersätta personal vid frånvaro. Detta innebär att våra medarbetare arbetar brett med flera olika placeringar per vecka, vilket ställer krav på hög flexibilitet hos våra medarbetare.

BMC har drygt 100 medarbetare i Solna och i Huddinge. Många av våra medarbetare har arbetat här länge och är mycket uppskattade ute i verksamheterna. Vi lägger stor vikt på medarbetarskapet och är stolta över att ”Vi är Karolinska”.

Vi erbjuder

- En individuellt anpassad introduktionsplan
- Individuellt schema (önskeschema)
- Kvarstannandebonus
- Förkortad veckoarbetstid
- Förhöjt natt-ob
- Flexibilitetstillägg
- Varierande uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Fri sjukvård
- Tillgång till våra fina gym
- Gemensamma utbildningsdagar för all personal på BMC
- Delta vid sjukhusets många olika internutbildningar

Om tjänsten

Vi söker nu fler kvalificerade sjuksköterskekollegor med erfarenhet från flera olika verksamheter som har en hög kompetens och bredd för att arbeta på flertalet av våra olika specialiserade avdelningar både i Solna och i Huddinge. Exempelvis du som idag arbetar för ett bemanningsbolag men vill ha förmånen att arbeta på ett sjukhus med ett planerat schema.

Vi söker dig som vill ha tryggheten att vara på ett sjukhus men ändå ha möjligheten att bli utmanad och fortsätta att växa i din roll som sjuksköterska.

Vi söker

Det här jobbet passar dig som är flexibel och har en god förmåga att kunna anpassa dig till olika arbetsgrupper, patientkategorier, specialiteter och arbetstempo. Vi önskar även att du har en naturlig läggning för ledarskap och pedagogik. Våra uppdrag innebär ett variationsrikt arbete. Detta ställer höga krav på att du måste vara trygg och självständig i din sjuksköterskeroll. Självklart har du ett positivt synsätt och är professionell i alla lägen.

Våra avdelningar ska alltid känna sig trygga när vår sjuksköterska från BMC kommer och därför tar vi mycket mycket stor vikt vid personlig lämplighet och kompetens.

Kvalifikationer 

Krav: 
- Legitimerad sjuksköterska
- Minst två års erfarenhet från akutsjukvård

Meriterande: 
Tidigare erfarenhet inom bemanningsbranschen
- Tidigare erfarenhet från akut barnsjukvård 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Bemanningscentrum

Karolinska Universitetssjukhuset