medrek.se

Sjuksköterskor till Bemanningsresursen på Södertälje sjukhus!

Regioner
Utgår

2020-06-30

Ansök nu

Sjuksköterskor till Bemanningsresursen på Södertälje sjukhus!

Vill du jobba i sommar? Trivs du med att arbeta varierat inom slutenvård som bemanningssjuksköterska, men vill också ha en närvarande chef och en tillhörighet på sjukhuset, så kan Bemanningsresursen vara något för dig! Jag söker erfarna sjuksköterskor till Bemanningsresursen både för sommaranställning och tillsvidaretjänstgöring. Välkommen till oss!
Bemanningsresursen är Södertälje sjukhus interna bemanning som tillhandahåller erfarna sjuksköterskor till slutenvårdens alla avdelningar samt ASIH.

Bemanningsresursen bemannar Verksamhetsområde Vårds alla enheter:

Avd 8   Allmänmedicin och neurologi

Avd 10 Allmänmedicin och kardiologi

Avd 23 Allmänmedicin och infektion

Avd 18 Kirurgi

Avd 19 Ortopedi, urologi och gynekologi

Avd 20 Geriatrisk rehab

Avd 26 Geriatriska förvirringstillstånd

Avd 27 Allmängeriatrik

PVA     Palliativ slutenvård

ASIH   Avancerad sjukvård i hemmet

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Som sjuksköterska på Bemanningsresursen arbetar du på sjukhusets alla slutenvårdsavdelningar med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som grundutbildad sjuksköterska på vårdavdelning.

I dina arbetsuppgifter ingår även att verka för ett gott samarbete inom verksamhetsområdet och över verksamhetsgränserna, samt att vara en god förebild som kunskapsbärare i organisationen med ett gott bemötande till andra medarbetare, patienter och anhöriga.

Dina personliga egenskaper:  

Du är trygg i din yrkesroll och din förmåga att prioritera och ser bemanning som ett roligt sätt att lära dig nya saker samtidigt som du bidrar till verksamheterna med din egen kompetens och erfarenhet.

Du har ett professionellt förhållningssätt och bemötande, är konstruktiv och ser helheten i verksamheten. Du behöver vara bekväm i att göra såväl kortare som längre inhopp på sjukhusets alla vårdavdelningar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Du behöver vara leg. sjuksköterska med flera års erfarenhet av att arbeta inom svensk slutenvård. Erfarenhet av akutsomatik och geriatrik är meriterande. Vill du arbeta på ASIH är körkort ett krav.

 

Anställningsform:  

I Bemanningsresursen kan du få en tillsvidareanställning, visstidsanställning eller timanställning. Eftersom du ska skolas in på flera avdelningar behöver du ha för avsikt att arbeta åtminstone deltid för att upprätthålla kompetens och relationer till enheterna. Som tillsvidareanställd ingår du i 24/7-avtalet där du tjänar in ATK-tid, kvarstannandebonus och får dubbelt natt-OB.

Vill du endast arbeta i Bemanningsresursen över sommaren kan du ha en timanställning eller en visstidsanställning. Dubbelt natt-OB ingår.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo
Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Bemanningsresursen på Södertälje sjukhus!

Södertälje Sjukhus