medrek.se

Om oss
Vi är ett vård och omsorgsboende med 74 lägenheter. Vi har 40 lägenheter för patienter med demensproblematik och 34 lägenheter för personer med omvårdnadsbehov. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Hos oss arbetar du i veckorna som primäransvarig sjuksöterska till cirka 24 patienter och har ca en helg på 12 veckor då du ansvarar för alla boenden. Du är den som handleder personal i HSL frågor och är patienetens talesperson.
 
Om dig

Vi söker dig som  vill vara med och göra skillnad. Som kan hjälpa oss att fortsätta ha en riktigt bra äldrevård. 
Är du en sjuksköterska som har förmåga att se helheten och vill verka för en arbetsplats där patienten går först, sök till oss. Här kan utveckla vården tillsammans med våra undersköterskor och vårdbiträden. Här är  du en i teamet och handleder våra duktiga medarbetare. 
Har du erfaranhet at personer med demensproblematik så är det meriterande men inget krav. 
 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Sjuksköterskor till Birgittagården i Rimbo

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb