medrek.se

-->

Sjuksköterskor till dagvårdsavdelning inom Tema Hjärta Kärl och Neuro i Solna

Regioner
Utgår

2021-06-14

Ansök nu

Sjuksköterskor till dagvårdsavdelning inom Tema Hjärta Kärl och Neuro i Solna

Är du sjuksköterska och brinner för att jobba med både hjärta, kärl och hjärna? Söker du efter ett varierande arbete där du kan få vara med och sätta ramarna för framtidens vård? Välkommen att söka till oss!

Om oss

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård och diagnostik inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi, thoraxkirurgi, klinisk fysiologi och neurofysiologi. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård.

I vårt nya uppdrag ingår det att öppna upp en gemensam dagvårdsavdelning som helhet täcker kardiologi, kärlkirurgi, neurologi och neurokirurgi och söker fler duktiga sjuksköterskor som vill starta detta projekt tillsammans med oss. Du precis som våra redan anställda medarbetare kommer att ingå i ett nytt team med omvårdnadschef, läkare och undersköterskor.  Hos oss kan du verkligen vara med och implementera och utveckla nya idéer och tankesätt.

Vi erbjuder

  • Möjligheten att vara med och bygga upp vår nya avdelning inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro

  • En arbetsplats full av glädje och engagemang med stora möjligheter att utvecklas och specialisera dig inom mycket intressanta områden.

  • Kompetensutveckling utifrån individuellt behov och verksamhetens mål

  • Individuellt anpassat inskolning där du kommer att bli introducerad till arbetet i en omväxlande arbetsmiljö med möjlighet till rotation mellan våra enheter.

  • Möjlighet att arbeta dagtid, måndag till fredag

Arbetsmiljön har ett stort fokus och du kommer att vara med och bilda en arbetsgrupp som är stabil och trygg. Viktigt för oss är att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete.

Här kan du läsa mer om de förmåner som finns för medarbetare inom Karolinska Universitetssjukhuset.

Om tjänsten

Dagvårdsavdelningen kommer att bedriva elektiv vård och i din roll som sjuksköterska ansvarar du för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbete.  Du kommer att vara delaktig vid olika undersökningar och behandlingar som är specifika för våra patienter samt koordinera det dagliga arbetet tillsammans med undersköterskor och läkare.

Vi söker dig som:

  • Tar eget ansvar för ditt arbete. Du är nyfiken och engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet. Du håller dig uppdaterad inom din egen profession och kring vad som sker inom verksamheten.

  • Är trygg i dig själv och i din roll som sjuksköterska. Du är flexibel och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver då verksamheten är i ständig utveckling.

  • Får patienten att känna sig väl omhändertagen och trygg genom ditt bemötande.

  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer  

Krav: Legitimerad sjuksköterska.  

Meriterande: Tidigare erfarenhet av neurologi, kardiologi eller akutsjukvård. 

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.  


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi.

Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till dagvårdsavdelning inom Tema Hjärta Kärl och Neuro i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset