medrek.se

Sjuksköterskor till Hemodialysmottagningen på Södersjukhuset

Regioner
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Sjuksköterskor till Hemodialysmottagningen på Södersjukhuset

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete med inriktning på omvårdnad, avancerad teknik och medicinsk vård. Uppmuntrar och stöttar patienten till egenvård.

Om du önskar bredare kompetens inom njurmedicin kan du ta del av det Njurmedicinska året, då ingår även placering på vårdavdelning M61-63 på Karolinska Huddinge samt njurmedicinska mottagningen. 

Vid anställning får du åtta veckors inskolning med handledare. En veckolång introduktionskurs erbjuds efter cirka sex månader och inom två år får du möjlighet till fördjupningskurs på fyra dagar. 

Om tjänsten 

Som dialyssköterska har du både ett tekniskt ansvar och ett omvårdnadsansvar under dialyserna. Du är också ett stöd för patienten i  tillvaron med kronisk sjukdom och dialysbehandling. Våra patienter har ett mycket varierande omvårdnasbehov och kommer 3-4 gånger/vecka. 

Hemodialysmottagningen på Södersjukhuset har 32 platser och behandlar cirka 95 patienter. 

Annonsen gäller två tjänster:

- Två tillsvidareanställningar för dig som är sjuksköterska. 

Förmånligt schema med möjlighet till individuell anpassning. 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, ansök därför redan idag!

Vi söker 

Vi söker dig som stimuleras av en kombinationen med medicintekniskt arbete samt långvariga vårdkontakter som ger bra möjligheter till ett utvecklat PAS-skap. 

Du skall också se delaktighet i arbetet med temats verksamhets- och kvalitetsmål, samt enhetens egna strategier och mål, som en naturlig del av ditt arbete. 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Dialyserfarenhet är meriterande.

Varmt välkommen att ansöka!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Sara Lagesson 
Omvårdnadschef
 08-616 21 65
 sara.lagesson@sll.se

Agnieszka Holowieniec 
Omvårdnadschef
 08-616 21 64
 agnieszka.holowieniec@sll.se

Fackliga representanter

Vårdförbundet Emma Jonsson, tel: 08-585 80 350

 

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Hemodialysmottagningen på Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset