medrek.se

Sjuksköterskor till Hemodialysmottagningen på Södersjukhuset

Regioner
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Sjuksköterskor till Hemodialysmottagningen på Södersjukhuset

Är du legitimerad sjuksköterska och nyfiken på att arbeta på dialysmottagning? Sök till oss! 
 
Om oss: 
Vår dialysmottagning på Södersjukhuset ingår i Tema Inflammation och Infektion under Patient område Endokrinologi och Njurmedicin på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi behandlar cirka 95 patienter och utför cirka 270 hemodialysbehandlingar varje vecka. Vi behandlar patienter både med akut och kronisk njursvikt. 
 
Kombination av patientutbildning, omvårdnad och medicinsk teknik ger oss ett varierande arbete. Karolinskas ledord ”Patienten först” genomsyrar vårt arbetssätt. 
 
Vem söker vi? 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är nyfiken på njursjukvård och dialysbehandlingar. Det är viktigt för oss att du har gott bemötande, har lätt för att samarbeta samt drivet och viljan att vara delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid att du har ett tydligt engagemang för ditt yrke, ett empatiskt förhållningssätt samt förmåga att aktivt bidra till vår goda vårdkvalitet och glada stämning i arbetsteamet.  Du är initiativrik och kan lätt ta till dig och delge kunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Om tjänsten: 
Tillsvidareanställning för legitimerad sjuksköterska. 
Dialyserfarenhet är meriterande dock ej krav. 
Vid anställning får du åtta veckors inskolning med handledare och därefter  möjlighet till fortbildning inom Njurmedicin.
I denna rekrytering tillämpas löpande urval. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Sara Lagesson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-616 21 65
contacticon mobile sara.lagesson@sll.se
Agnieszka Holowieniec 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-616 21 64
contacticon mobile agnieszka.holowieniec@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet Jenny Frigell/ Fanny Lauden, tel. 086162160

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Hemodialysmottagningen på Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset