medrek.se

logo

Sjuksköterskor till Hemsjukvården

Regioner
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Sjuksköterskor till Hemsjukvården

Är du intresserad av att jobba inom hemsjukvård hos oss i Nässjö Kommun? Vi inom Hemsjukvården söker nu ett antal sjuksköterskor. Vi bedriver hemsjukvård inom Äldreomsorgen, ordinärt boende, palliativ vård i hemmet och inom Funktionshinderomsorgen.

Avdelning Hälso- och sjukvård är i en offensiv omställning. Tillsammans arbetar vi för att ge Esther den vård hon behöver, när hon behöver den och där hon behöver den. Samverkan med våra tre vårdcentraler är väl uppbyggd och vi arbetar i team med vår äldre- och funktionshinderomsorg.
Ledning och administration är förstärkt, med enhetschef och vårdadministratör. Vi har nära stöd och samverkan med Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) och medicinskt ansvarig inom rehabilitering (MAR). Ser du dig själv som flexibel och gillar utveckling har vi tjänsten för dig.

Arbetsuppgifter:

Som leg. SSK/specialist-SSK har du ansvar över ett geografiskt område (Patientansvarig sjuksköterska- PAS område) i ordinärt boende eller särskilt boende. Vi behöver fylla på både inom inriktning äldreomsorg, sjukvård i ordinärt boende samt till Funktionshinderomsorgen. I varje geografiskt område är vi ett tvärprofessionellt team med en knuten Specialistundersköterska, Arbetsterapeut och Fysioterapeut. Du ansvarar för din egen planering och genomförande inom ditt PAS-område vilket bland annat innebär du genomför vårdplanering för att bedöma och utföra vårdinsatser, samverkar med läkare, skapar säker läkemedelshantering, utför nödvändig dokumentation, arbete i kvalitetsregister, gör olika kvalitetsmätningar, deltar i team-möte och har dialog med patient, anhörig, verksamhet och vårdaktörer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska/specialistsjuksköterska. Det är meriterande med några års yrkeserfarenhet. För att du ska trivas hos oss är du en person som trivs med varierande arbetsuppgifter, har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en trygg och stabil person och har god samarbetsförmåga, är initiativ tagande och tar ett stort eget ansvar för såväl dina arbetsuppgifter samt för helheten i stort. Att arbeta självständigt är något du tycker om, och är bra på. Din svenska behöver vara god i så väl tal som skrift för att kunna utföra handledning, dokumentation och genomföra utbildningsmoment som delegering. Vidare lägger vi vikt vid att du har en positiv inställning till ditt arbete och en vilja att bidra till såväl din egen som till vår enhets utveckling.
Tjänsten kräver körkort, bil finns att tillgå när du arbetar. Du får förutsättningar för ett mobilt arbetssätt då du har egen du dator och telefon, tillämpar flextidsavtal och har friskvårdsbidrag.

Tjänsterna avser dagtjänstgöring samt helgtjänstgöring.
Kvällar och helger täcker du tillsammans med kollegor hemsjukvården inom Nässjö Kommun, övrig tid jobbar och ansvarar du på ditt egna område.
Vårt ledord i förvaltningen är Vi inspirerar andra. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och möjliggör studier kombinerat med arbete.

Välkommen med din ansökan!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 4

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Arbetsgivarens referensnummer: A1126921

Upplysningar lämnas av:

Maria Lennborg Säleby
Enhetschef
Telefon: 0380-518055
E-post: maria.lennborg-saleby@ nassjo.se

Christina Moberg
Enhetschef
Telefon: 0380-518026
E-post: christina.moberg@ nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare når du via medborgarkontoret, 0380-51 80 00

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterskor till Hemsjukvården

Nässjö kommun - Socialförvaltningen