medrek.se

Om arbetsplatsen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.

Arbetsuppgifter
Vill du och kan du göra skillnad hos oss? 

Hemsjukvården, Halmstads kommun söker sjuksköterska för kvällstjänstgöring. 

I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. 

Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med palliativ vård och använder kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du förväntas arbeta i enlighet med våra värdegrundsord Tillit-Ödmjukhet-Respekt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har du specialistutbildning är det meriterande. 
Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan förmedla trygghet till våra kunder, anhöriga och personal. 

Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Anställningens omfattning
Tillträde:   2018-10-01
Enligt överesnkommelse
63%
Tillsvidare.

Ansökan
Referensnummer:   A804742 - 2018

Gör ansökan

Lön
Månadslön

Anställning
Arbetstid: Kvällstid.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Urval och intervju sker löpande under rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sjuksköterskor till hemsjukvården, kväll

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb