medrek.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Ditt nya jobb

Vi söker flera sjuksköterskor till hemsjukvården i Vimmerby kommun för sommaren 2019.

Hemsjukvården ansvarar för patienter i ordinärt och särskilt boende samt brukare inom LSS.

Arbetet är självständigt och du har ansvaret för planerade insatser samt för akuta insatser som kan uppkomma nattetid. Du samarbetar med personal på boenden samt i hemtjänst.

Kvalifikationer

• utbildad distriktssköterska/sjuksköterska
• goda kunskaper i tal och skrift
• goda datorkunskaper
• B-körkort

Vi söker dig som är ansvarsfull, ser möjligheter, är flexibel och lösningsfokuserad. Du behöver ha en god förmåga att arbeta självständigt men även tillsammans med andra. Du ska kunna göra egna bedömningar och fatta beslut. Erfarenhet av hemsjukvård är meriterande. 

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarvikariat 
Sysselsättningsgrad: 100%   
Tillträde: 2019-06-10 eller efter överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2019-04-03
Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sjuksköterskor till hemsjukvården sommaren 2019

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Utgår

2019-04-03

Ansök nu

Dela detta jobb