medrek.se

Sjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset med anledning av covid-19

Regioner
Utgår

2020-07-30

Ansök nu

Sjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset med anledning av covid-19

Med anledning av coronaviruset (covid-19) har behovet av sjuksköterskor ökat i vår verksamhet.  

Vi har under våren mötts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill hjälpa till i denna sällsynta situation. För att fortsatt kunna säkerställa att vi kan möta vårdbehovet framöver behöver vi förstärkning av dig som är sjuksköterska.  

Om tjänsten 
Tjänsten riktar sig till dig som är legitimerad sjuksköterska och vill ha en tillfällig anställning med anledning av den rådande situationen som rör covid-19.  

Omfattning och anställningsform kan variera utifrån behov och ditt eget önskemål. Vi ser dock gärna att du kan arbeta större delen av sommaren.

Arbetsuppgifterna styrs efter behov och verksamhet.   

Vi arbetar alla utifrån vår vision, Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården. 

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av akutsjukvård.  

Vi ser det som en självklarhet att du följer våra värderingar: Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. 

Övrig information 
I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor som hjälper oss att överblicka din profil och underlättar matchningen mot vår verksamhet. 

Observera att då detta är en intresseanmälan kommer vi endast att återkoppla till dig om behov av personal uppstår.  

Om du redan arbetar på Karolinska ber vi dig att inte söka denna tjänst, utan i stället ta kontakt med din nuvarande chef och informera om att du gärna arbetar fler timmar. 

Om du redan har sökt en timanställningsannons med anledning av covid-19 hos oss på Karolinska behöver du inte söka denna.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV 

3. Besvarade urvalsfrågor 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus. 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset med anledning av covid-19

Karolinska Universitetssjukhuset