medrek.se

Sjuksköterskor till Kraniofaciala- och käkkirurgiska mottagningen

Regioner
Utgår

2020-08-21

Ansök nu

Sjuksköterskor till Kraniofaciala- och käkkirurgiska mottagningen

Vi erbjuder  
Kraniofaciala och käkkirurgiska mottagningen söker två sjuksköterskor till vår unika verksamhet. Vi har nyligen flyttat till nyrenoverade lokaler på Gävlegatan 55.

Här arbetar sjuksköterskor, tandsköterskor, plastikkirurger och käkkirurger sida vid sida. Vi omhändertar patienter med sjukdomar, missbildningar och skador i skalle, ansikte och käke.

Vi har ett nära samarbete med logopeder, psykolog, medicinskt ingenjör, ortodontister, läkare inom olika specialiteter samt den intilliggande mottagningen för rekonstruktiv plastikkirurgi. 
 
Om tjänsten
I båda tjänsterna ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, remisshantering och bokning av besök, assistera läkare på mottagningen, iordningställande av mottagningsrum.

Den ena tjänsten kommer utöver dessa uppgifter framförallt innehålla ansvar för planering och koordinering av operationer.

Den andra tjänsten kommer att vara riktad mot planering/bokning av multidisciplinära konferenser, bokning och kliniskt arbete vid vår polikliniska operationssal, samt viss sjuksköterskemottagning.

Ni kommer att arbeta i nära samarbete med varandra, samt med kontaktsjuksköterska för Läpp-käk-gomspalt-teamet och de tandsköterskor som arbetar på mottagningen.

Möjligheten att utforma och utveckla tjänsterna utifrån kompetens, erfarenhet och intresse finns.
  
Mottagningen har öppet måndag - fredag 7:30 - 17:00
 
Vi söker  

Vi söker dig som är:

  • ansvarstagande
  • flexibel
  • noggrann 
  • har god samarbetsförmåga

 
Kvalifikationer 
Krav: legitimerad sjuksköterska med minst 5 års yrkeserfarenhet, goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, goda kunskaper i engelska, samt datorvana.  
Meriterande: Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och/eller operationsplanering. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

Intervjuer sker löpande. 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Kraniofaciala- och käkkirurgiska mottagningen

Karolinska Universitetssjukhuset