medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är ett härligt gäng med blandad ålder som trivs att arbeta tillsammans. Vi har roligt tillsammans trots det bitvis kan vara intensivt i vårdarbetet. Vi är ett gäng med blandad erfarenhet inom ortopedi vilket gör oss till en dynamisk arbetsgrupp som utvecklas ihop. Vi är välkomnande och inkluderande mot nya kollegor med chefer som har en god insyn i verksamheten och närvarande i såväl inskolnings förloppet som i det dagliga arbetet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska på vår avdelning består till stor del av pre- och postoperativ vård, smärtbehandling samt mobilisering. Vi arbetar patientnära i vårdlag med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. I ett vårdlag är det viktigt att du ser din del i att arbetsgruppen fungerar och utvecklas. Avdelningen har tre vårdlag, två akuta team som arbetar med den akuta delen och oplanerade operationer, ett geriatriskt team som arbetar mer koncentrerat med äldre/multisjuka patienter. Det sker var femte/var sjätte vecka en rotation mellan vårdlagen för att variera arbetsuppgifterna samt behålla kompetensen på alla vårdlagen. Vi har kontinuerligt ett litet flöde av elektiv verksamhet men vid tidigare bestämda veckor har vi har ett elektivt team som arbetar med planerade patienter.

Tjänsten innebär rotationsarbete dag/kväll/natt, med möjlighet att förlägga din arbetstid till endast natt om du så önskar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska och nyfiken på att lära dig mer om ortopedi oavsett tidigare erfarenheter.
Du har patienten i fokus och är ansvarstagande med god förmåga till samarbete.
Då stor del av arbetet består av akutverksamhet ser vi gärna att du kan ta snabba beslut och att du kan behålla lugnet i pressade situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lorena Holst
Enhetschef
Telefon: 063-153119
Email: lorena.holst@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Monika Steffens
Vårdförbundet
Telefon: 063-153000 (vxl)
Email: monika.steffens@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/618/2021
Sista ansökningsdag: 2022-01-09

Sjuksköterskor till Ortopedavdelningen, Östersunds sjukhus

Regioner
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb