medrek.se

Sjuksköterskor till PO Neurokirurgi, Tema Neuro, i Solna

Regioner
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Sjuksköterskor till PO Neurokirurgi, Tema Neuro, i Solna

Tycker du precis som vi att hjärnan och ryggen är fascinerande och vill bygga på din erfarenhet inom en bred verksamhet, med olika vårdnivåer? Vi söker nu sjuksköterskor till vår vårdavdelning!
Vi erbjuder  
Inom Patientområde (PO) Neurokirurgi finns unika möjligheter för dig som sjuksköterska att utvecklas inom neurokirurgisk omvårdnad. Vi är till exempel de enda i Sverige som utför strålknivskirurgi - något som faktiskt uppfunnits inom just vår verksamhet. Vår ryggmärgsskaderehabilitering är den enda i sitt slag inom Stockholms Läns Landsting. Vi arbetar med olika nivåer av vård som innefattar inskrivningsmottagning, dagvård, vårdavdelning, pre -och postoperativ vård samt intermediärvård, och har även en öppenvårdsmottagning för patientgrupperna inom vårt område.    
 
Vårt arbete ställer höga krav på kunskap om hjärnans anatomi och fysiologi och om de symtom som människan kan drabbas av före och efter ett ingrepp i hjärnan/ryggmärgen - kunskap som du kan bygga upp hos oss!   
 
Om tjänsten  
På vårdavdelning Neuro 4 arbetar du med akut och elektiv neurokirurgisk vård. Du växlar mellan vårdavdelningsarbete och postoperativ övervakning och har därtill möjlighet att arbeta på vår inskrivningsmottagning och med strålknivskirurgi. För dig med erfarenhet finns även möjlighet att arbeta med intermediärvård.   
 
Vi har ett nära samarbete mellan de olika delarna av verksamheten och positiva erfarenheter av rotationstjänstgöring inom patientområdet. För dig som vill finns möjlighet att växla arbetet på avdelningen med att arbeta på vår neurokirurgiska mottagning. På mottagningen arbetar du bland annat med telefonrådgivning/1177, sjuksköterskemottagning (sårkontroller, sutur-/agraffborttagning, provtagning), assisterar vid läkarmottagningar, bokar patienter och hanterar övrig administration.  
 
Vi söker dig som  
- Tar ansvar i din yrkesroll  
- Har en god samarbetsförmåga  
- Är flexibel och hanterar oförutsägbara situationer med bibehållet lugn  
- Är bekväm i att arbeta självständigt och kan prioritera rätt i ditt arbete  
- Har ett helhetsperspektiv på såväl patient och närstående som verksamhet och vill vara med och utveckla och driva den vård vi ger  
- Ser möjligheterna i att få arbeta i en helt ny sjukhusbyggnad och få vara med att forma en ny tematisk organisation för framtidens sjukvård! 
 
Kvalifikationer  
- Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård   
- Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.   
 
Erfarenhet av att arbeta med de patientgrupper vi vårdar är självklart en fördel, men inget krav. Vi ser även positivt på om du har en specialistsjuksköterskeexamen inom akutsjukvård, kirurgi eller intensivvård.   
 
Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!  
Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.  
 
Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning.     
 
Patientområde Neurokirurgi inom Tema Neuro har uppdraget att vårda de två miljoner invånare i Stockholm och Gotland som har behov av vård i samband med ett ingrepp i hjärna och ryggmärg. Vårt patientområde innefattar fem patientflöden; Aneurysm, Benign hjärntumör, Malign hjärntumör, Rygg och Förvärvad skallskada.  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Louise Nederberg 
Omvårdnadschef Neuro 4
contacticon phone 072-5815759
Frida Thörnell 
Omvårdnadschef Mottagning Neurokirurgi
contacticon phone 08-517 756 01
contacticon mobile 072-584 19 32

Fackliga representanter
Hans-Anders Sjöstedt, Vårdförbundet: tel. 08-51772013 alt. hans-anders.sjostedt@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till PO Neurokirurgi, Tema Neuro, i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset