medrek.se

Sjuksköterskor till PO Sjukdomar i nervsystemet, Tema Neuro, Solna

Regioner
Utgår

2019-04-02

Ansök nu

Sjuksköterskor till PO Sjukdomar i nervsystemet, Tema Neuro, Solna

Delar du vår fascination för hjärnan och lockas av att jobba i en verksamhet med bredd? Vi utökar nu och söker sjuksköterskor för tillsvidareanställning till både dagen och natten!
Neuro 2 är Karolinska Universitetssjukhusets högspecialiserade akutvårdsavdelning för patienter med sjukdomar i nervsystemet. Våra patienter kommer till oss både akut och planerat med diagnoser så som MS, Parkinsons sjukdom, Guillain-Barrés syndrom, ALS, epilepsi och myastenia gravis. Vi bedriver även högspecialiserad epilepsivård och monitorerar patienter på speciella rum som en del av deras utredning – något vi är ensamma om i Region Stockholm. 
 
Om tjänsten 
Som sjuksköterska arbetar du i team tillsammans med läkare, undersköterskor och hälsoprofessioner med att bedöma och prioritera patienternas omvårdnadsbehov. Du leder omvårdnaden av våra patienter, ger medicinsk behandling, övervakar samt ägnar dig åt eftervårdsplanering och utvecklingsarbete. På avdelningen finns två stycken koordinatorer som hjälper till att överblicka den sociala planeringen och samordna kontakter med exempelvis kommunen. Eftersom vi är ettuniversitetssjukhus ingår också utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård som en naturlig del av vår verksamhet. Som en del av det tar vi emot studenter på vår avdelning, som du kommer att vara med och handleda. 
 
Vår ambition är att vara lyhörda inför dina behov i schemaläggningen och tillsammans hitta lösningar som passar både dig och verksamheten! Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att just skapa bättre förutsättningar för att skapa en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa. Avtalet ger dig som arbetar kombinerad tjänst dubbelt OB för dina nattpass. Dessutom får du en kvarstannandebonus för varje avslutat arbetsår, vilket ger dig 40 extra timmar i din tidbank, som du kan ta ut i ledighet eller pengar.    
 
Vi erbjuder 
Ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att lära dig massor inom neurologi 
En positiv arbetsgrupp som delar ett genuint intresse för våra patienter 
Individuell inskolning anpassad efter dina behov  
Utbildning inom neurologisk vård (15 hp) i samarbete med Karolinska Institutet  
Möjlighet till eget ansvarsområde och forskning 
Nya, fina lokaler utrustade med modern teknik! 
Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats. 
 
Vi söker 
Vi vänder oss till dig som är ansvarskännande, drivande och som månar om ett bra samarbete med dina kollegor. Du behåller lugnet även i oförutsedda situationer och har förmåga att snabbt bilda dig en överblick över en situation och utifrån det prioritera vad som behöver göras. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
 
Kvalifikationer 
- Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård 
- Kunskaper i svenska som motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala 
 
Meriterande är: 
- tidigare erfarenhet av akutsjukvård, gärna inom neurologi 
- handledarutbildning (7,5 hp) 
- erfarenhet av psykiatri, rehabilitering eller annan specialitet 
 
Sök redan idag! 
Vänligen bifoga CV, personligt brev och kopia på din sjuksköterskelegitimation. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Välkommen med din ansökan! 
 
Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Michaela Vanek 
Omvårdnadschef Neuro 2
contacticon mobile 0725-80 29 25

Fackliga representanter
Vårdförbundet, tel. 0771 - 420 420

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till PO Sjukdomar i nervsystemet, Tema Neuro, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset