medrek.se

Får vi bli din arbetsgivare? Vi behöver bli fler! 
Södertälje sjukhus tror på nära samarbeten, för att förbättra patienternas vårdupplevelse och vården som helhet. Vårt mål är att vara patientens förstahandsval. Södertälje sjukhus är ett mindre akutsjukhus inom region Stockholm. Det innebär att beslutsvägarna är kortare. Här gör varje medarbetare skillnad. 

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  
Som sjuksköterska på Södertälje sjukhus erbjuds du särskilt introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor, ett unikt kompetensutvecklingsprogram inom Humanistisk Medicin och bra förmåner. Det finns breda inriktingar med stora möjligheter till utveckling och karriär. Här blir du snabbt en i gänget och stämningen är familjär. 

Dina personliga egenskaper:  
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom initiativförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Du behöver ha förmågan att arbeta självständigt, såväl som i grupp och behöver kunna prioritera i dina arbetsuppgifter. Medarbetardrivet förbättringsarbete är en självklarhet för dig i din arbetsvardag, likaledes yrkesmässig utveckling.

Dina kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård.

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.   
Det s.k. 24/7-avtalet är implementerat på sjukhuset vilket bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete. Kvarstannandebonus och dubbelt natt-OB tillämpas redan.  

Intervjuer kommer att ske löpande. 

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Sjuksköterskor till Södertälje sjukhus AB

Regioner
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb