medrek.se

Sjuksköterskor till Vårdavdelning 1 Kardiologi/HIA i Solna

Regioner
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Sjuksköterskor till Vårdavdelning 1 Kardiologi/HIA i Solna

Referens nummer

2021/2694

Vill du jobba framkant och söker ett lärorikt jobb där du kan utvecklas, breda dina kunskaper inom kardiologi och akutvården och vara med i en fantastik grupp där alla känner sig välkomna! Sök till oss!

Om Oss

Vårdavdelning 1 har totalt 26 vårdplatser.  Hos oss får du möjligheten att utnyttja hela din kunskap och kompetens som sjuksköterska, samtidig som du kommer att skaffa dig nya erfarenhet på en avdelning som behandlar patienter med akuta koronara syndrom såsom hjärtinfarkt och instabil angina men även allvarliga arytmier och akut hjärtsvikt. 

Vårdavdelning 1 fungerar även som en mottagande avdelning för alla akuta ST-höjningsinfarkter i Stockholm på jourtid och helger för koronarangiografi och PCI. Vi har också ett nära samarbete med Visby, Norrtälje samt Sörmland.

På vårdavdelning 1 bedrivs också ett aktivt sekundärpreventivt arbete dels under själva vårdtiden men också i form av samarbete med hjärtmottagningen efter vårdtiden. Allt för att patienten ska få en optimal vård men likaså hjälp med livsstilsförändringar etc. Vårdtiderna är korta, runt 2-3 dagar.

På vårdavdelning 1 samarbetar följande flöden: Kranskärl, klaff, arytmi (bradykardi och takykardi), Hjärtsvikt

Vi erbjuder

 • Individuellt introduktionsprogram på 4 veckor

 • Individuell inskolning anpassat till verksamhet, dina tidigare erfarenheter och kompetens. Som nyexaminerad sjuksköterska har du alla möjligheter att känna dig trygg och att växa i rollen.

 • Ständig kompetensutvecklings genom föreläsningar och våra interna utbildningar

 • Utbildningsmöjligheter i form av stegutbildningar för sjuksköterska inom kardiologi

 • Möjlighet till att ansöka om personalbostad under en visstid

 • Möjlighet till specialistutbildning inom kardiologi med bibehållen lön

 • Möjligheten att arbeta inom alla floden

 • Vi är ett team som ser att alla mår bra på jobbet och lyckas med sitt uppdrag och du kommer att få kontinuerligt stöd från våra erfarna sjuksköterskor

Arbetet hos oss är utmanande, kompetenskrävande, utvecklande och roligt. Nyfiken på att se hur är arbete hos oss? Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att komma och hospitera!

Vi söker:

Vi söker dig som brinner för att arbeta inom kardiologi samt vill utvecklas inom området. Som person är du delaktig och engagerad i ditt arbete. Vidare är du initiativtagande och vill driva förbättringsarbeten tillsammans med kollegorna på avdelningen. Du har en god kommunikationsförmåga då det är av stor vikt att kommunikationen fungerar väl mot både kollegor såväl som mot patienter. Vårt team är vår viktigaste resurs och vi ser att du har god samarbetsförmåga och ser till laget före jaget.

Vi söker både dig som vill arbeta dag/kväll samt dig som är intresserad av att arbeta treskift. Tjänsten innebär även helgtjänstgöring.  Det är 2 helger av 5.

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom en slutenvårdsavdelning.

Kvalifikationer

-Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård

- Erfarenhet inom akutsjukvård och/eller kardiologi är meriterande 

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under annonseringstiden.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

 1. Personligt brev  

 2. CV

 3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall) (Yrkeslegitimation)


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Förutom att vi är ensamutförare av Thorax- och Neurokirurgi i Region Stockholm bedriver vi även specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, kardiologi och kärlkirurgi.

Våra medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård vid våra enheter i både Solna och Huddinge.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstokcholm.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Vårdavdelning 1 Kardiologi/HIA i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset