medrek.se

Sjuksköterskor till vårdavdelning Huvud-, hals- och hudcancer Solna

Regioner
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

Sjuksköterskor till vårdavdelning Huvud-, hals- och hudcancer Solna

Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer, ME Huvud- hals- lung- och hudcancer.
Vi vill bli fler sjuksköterskor och hos oss kommer du att få
möjligheten att bredda din kompetens då vår avdelning vårdar både kirurgi och onkologi patienter. Är du intresserad av akutsjukvård och nyfiken på Tema Cancer på Karolinska? Välkommen in med din ansökan!

Karolinska Universitetssjukhuset är tillsammans med Karolinska Institutet av Organisation of European Cancer Institutes, ett certifierad Comprehensive Cancer Center. Tema Cancer är ett av fem teman vid Karolinska och omfattar närapå all cancervård vid Karolinska, kirurgisk såväl som medicinsk. Medicinsk Enhet Huvud-, hals- och hudcancer är en del utav Tema Cancer.

Vi erbjuder
En spännande möjlighet att arbeta med kombinationen av kirurgisk och onkologisk vård. Det kommer också att finnas möjlighet att jobba enbart med onkologi eller kirurgi. Du kommer att få en personlig inskolning med kontinuerlig uppföljning, som en del i introduktionen kommer du även få delta på Tema cancers två introdagar. På avdelningen har vi för våra medarbetare veckovisa föreläsningar inom både kirurgi och onkologi.

Du får även:
• Gå en introduktionsutbildning inom vårt patientområde.
• Trak utbildning.
• Cytostatika utbildning
• Möjlighet till att gå handledarutbildning på 7,5 hp 
• Inom Tema Cancer erbjuder vi mentorskap för nya medarbetare, där du blir tilldelad en mentor för att utvecklas inom området och i din roll som sjuksköterska.
• Möjlighet att gå specialistutbildning med bibehållenlön.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten
På vårdavdelningen Huvud Hals och hudcancer, B10:17, vårdas patienter med Huvud, hals, lunga och hudcancer samt bröst-, endokrin och sarkom. De kirurgiska patienterna får pre- och postoperativ omvårdnad och de onkologiska patienterna vårdas för pågående onkologisk behandling och /eller tumörsjukdom. Vårdavdelningen kommer ha 28 vårdplatser vardagar och 24-22 vårdplatser helger. 

Vi jobbar i team, där du som sjuksköterska leder ett vårdlag tillsammans 1 undersköterska. På
avdelningen är det minst sex vårdlag och som sjuksköterska har du det övergripande ansvaret för
patienten. Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på god organisationsförmåga och vilja att lägga upp ditt arbete på bästa sätt. Vården är högspecialiserad och det kräver att vi arbetar enligt evidensbaserade omvårdnadsriktlinjer vid omhändertagandet av våra patienter.

Du kommer initialt få välja ett av vårdområdena onkologi eller kirurgi att jobba med, för att komma in i arbetat. På sikt finns det möjlighet att arbeta med båda och på så sätt har du en variation i dina uppgifter och du får en bred kompetens inom yrket.


Tjänsterna som vi utlyser är för dag/kväll och helg samt nattjänst. Du avgör vilken form av tjänst du är intresserad av.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse av akutsjukvård och cancervård. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och att du har stort intresse för omvårdnad och vill vara med och utveckla den. Om du är ny i sjuksköterskerollen så ser vi gärna att du har någon tidigare erfarenhet inom vården. Som person är du, flexibel och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du är initiativtagande och tycker om att driva fram utvecklingsprojekt och bidra till helheten på avdelningen.

Kvalifikationskrav
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Tidigare erfarenhet inom slutenvården och inom kirurgi och onkologi Specialistsjuksköterska inom relevant område.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
Personligt brev
CV
Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation

Välkommen in med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen (frivillig rubrik)

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Solna Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se Namn Vårdförbundet Huddinge Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till vårdavdelning Huvud-, hals- och hudcancer Solna

Karolinska Universitetssjukhuset