medrek.se

Sjuksköterskor till Vårdavdelningen 1 Kardiologi/HIA i Solna

Regioner
Utgår

2021-03-09

Ansök nu

Sjuksköterskor till Vårdavdelningen 1 Kardiologi/HIA i Solna

Vill du jobba i framkant och söker ett lärorikt jobb där du kan utvecklas, breda dina kunskaper inom kardiologi och akutvården och vara med i en fantastisk grupp där alla känner sig välkomna! Sök då till oss!

Om Oss
Vårdavdelning 1 har totalt 26 vårdplatser. Vi behandlar patienter med akuta koronara syndrom såsom hjärtinfarkt och instabil angina men även allvarliga arytmier och akut hjärtsvikt. 

Vårdavdelning 1 fungerar även som en mottagande avdelning för alla akuta ST-höjningsinfarkter i Stockholm på jourtid och helger för koronarangiografi och PCI. Vi har också ett nära samarbete med Visby, Norrtälje samt Sörmland.

På vårdavdelning 1 bedrivs också ett aktivt sekundärpreventivt arbete dels under själva vårdtiden men också i form av samarbete med hjärtmottagningen efter vårdtiden. Allt för att patienten ska få en optimal vård men likaså hjälp med livsstilsförändringar etc. Vårdtiderna är korta, runt 2-3 dagar.

På vårdavdelning 1 samarbetar följande flöden: Kranskärl, klaff, arytmi (bradykardi och takykardi), Hjärtsvikt

Vi erbjuder

  • Individuellt introduktionsprogram på 4 veckor

  • Individuell inskolning anpassat till verksamhet, dina tidigare erfarenheter och kompetens. Som nyexaminerad sjuksköterska har du alla möjligheter att känna dig trygg och att växa i rollen.

  • Ständig kompetensutvecklings genom föreläsningar och våra interna utbildningar

  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad under en visstid

  • Möjlighet till specialistutbildning inom kardiologi med bibehållen lön

  • Möjligheten att arbeta inom alla flöden samt rotation till interventionslabben.

  • Vi är ett team som ser att alla mår bra på jobbet och lyckas med sitt uppdrag och du kommer att få kontinuerligt stöd från våra erfarna sjuksköterskor

Vi söker:
Vi söker dig som brinner för att arbeta inom kardiologi samt vill utvecklas inom området. Som person är du delaktig och engagerad i ditt arbete. Vidare är du initiativtagande och vill driva förbättringsarbeten tillsammans med kollegorna på avdelningen. Du har en god kommunikationsförmåga då det är av stor vikt att kommunikationen fungerar väl mot både kollegor såväl som mot patienter. Vårt team är vår viktigaste resurs och vi ser att du har god samarbetsförmåga och ser till laget före jaget.

Vi söker både dig som vill arbeta dag/kväll samt dig som är intresserad av att arbeta natt.  Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom en slutenvårdsavdelning.

 Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

- Erfarenhet inom akutsjukvård och/eller kardiologi är meriterande 

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi.

Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

 

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Vårdavdelningen 1 Kardiologi/HIA i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset