medrek.se

Sjuksköterskor välkomnas till ambulansen för vikariat sommaren 2024!

Regioner
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Sjuksköterskor välkomnas till ambulansen för vikariat sommaren 2024!

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med på plats och göra verklig skillnad för länets invånare, där arbetet kommer ge dig unika upplevelser utifrån de möten och skilda situationer du ställs inför? Är du lösningsorienterad och har förmåga att fatta snabba beslut? Välkommen till ambulanssjukvården i Region Jämtland Härjedalen! Vi är till för att skapa trygghet för alla som behöver sjukvårdens hjälp – dygnet runt, årets alla dagar. Våra stora och varierade uppdrag kommer att ge dig som ambulanssjuksköterska stora möjligheter att utvecklas i din profession.

Region Jämtland Härjedalens ambulansverksamhet spänner från Strömsund i norr och Sveg till söder och består av 11 ambulansstationer samt en helikopterbas. Länet har 11 dygnsbemannade ambulanser, en dagbil och en dygnsbemannad helikopter.

Vi söker nu semestervikarier till ambulanssjukvården och för ambulansstationerna: Östersund, Bräcke och Hammarstrand. Stationerna har ett tätt samarbete och vikarierna kommer att delas på mellan stationerna. Vi erbjuder en anställning mellan maj och augusti 2024 med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Som ambulanssjuksköterska/sjuksköterska utför du vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ambulansstation.

För oss är det viktigt att ge adekvat utbildning till våra medarbetare. Inledningsvis erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska, helst inom ambulanssjukvård men vi ser det även meriterande med andra specialistutbildningar. Alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet där ambulans eller akutsjukvård är meriterande.

Innan anställning krävs ett godkänt resultat på vårt fystest och körtest. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav. Utryckningsförarutbildning är meriterande liksom utbildning inom AHLR, barn AHLR, PS, AMLS och PHTLS.

Du bör ha god lokalkännedom om det ambulansdistrikt du ska arbeta i.

Som ambulanspersonal är du trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt och har ett flexibelt förhållningssätt till att kunna arbeta under ändrade omständigheter och i ett varierande arbetstempo. Du har förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och att fatta beslut. Stora krav ställs på medicinska kunskaper och problemlösningsförmåga. Vidare förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och att du aktivt bidrar med dina kunskaper och till ett bra arbetsklimat. Vi värdesätter att du är intresserad av att vara delaktig i att vidareutveckla vår verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vänta inte med din ansökan då intervjuer och tillsättningar genomförs löpande under ansökningstiden. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor!

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Vikariaten avser perioden 2024-05-01 - 2024-08-25 med möjlighet till förlängning.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Jonny Holmberg
Enhetschef ambulansen Östersund
Telefon:
Email: jonny.holmberg@regionjh.se
Namn: Patrik Sandqvist
Enhetschef ambulansen Bräcke
Telefon: +4669316632
Email: patrik.sandqvist@regionjh.se
Namn: Malin Robertsson Bly
Enhetschef ambulansen Hammarstrand
Telefon: +46696682535
Email: malin.robertssonbly@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Torbjörn Lennartsson
Vårdförbundet
Telefon:
Email: torbjorn.lennartsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/1005/2023
Sista ansökningsdag: 2024-02-29

Dela detta jobb

Sjuksköterskor välkomnas till ambulansen för vikariat sommaren 2024!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård