medrek.se

Skadereglerare Sjuk- och olycksfallsskador

Ansök nu

Skadereglerare Sjuk- och olycksfallsskador

Vi söker
En skadereglerare som i huvudsak kommer att reglera sjuk- och olycksfallsskador. I ditt arbete bedömer, värderar och reglerar du ärenden på ett professionellt sätt som gör att kunden får snabb service och korrekt ersättning utifrån gällande försäkringsvillkor. Vid behov tar vi hjälp av våra medicinska rådgivare. I sjuk- och olycksfallsteamet har vi hög kompetens och pålitliga medarbetare som hjälper och stöttar varandra för att nå det bästa resultatet för kunden och verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet eller kännedom inom det medicinska området, men erfarenhet av skadereglering är ett krav.

Arbetsuppgifter
Vi ställer höga krav på vår kontakt med kunderna vilket betyder att du behöver ha en mycket god förmåga att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt både i tal och i skrift. Vi räknar med att du är en lagspelare tillsammans med dina kollegor, men att du också kan arbeta självständigt, har en hög servicekänsla samt ett empatiskt förhållningssätt för att kunna ge kunden det allra bästa bemötandet. Du är engagerad, handlingskraftig och ansvarstagande och dessutom tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har en god analytisk förmåga att kunna prioritera och förstå vad som är viktigt för beslut

Uppdraget börjar omgående, heltidsarbete mellan kl. 08,00-17,00 måndag till fredag

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Skadereglerare Sjuk- och olycksfallsskador

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering