medrek.se

Skolsköterska

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Barn- och elevhälsan är en centralt placerad enhet med skolsköterskor, skolläkare, psykologer, specialpedagoger och hälsopedagog. Vi arbetar med hälsofrämjande och förebyggande insatser tillsammans med förskolor och skolor samt erbjuder stöd i insatser på organisations- grupp och individnivå. Vi arbetar tillsammans i team där elevhälsans olika kompetenser kompletterar varandra. Ett nära samarbete med skolornas personal och lokala elevhälsoteam är grunden för elevhälsoarbetet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att följa elevernas utveckling mot kunskapsmålen, arbeta hälsofrämjande och förebyggande, genomföra hälsosamtal, vaccinera enligt basprogram samt utföra enklare sjukvårdsinsatser. Placering i åk 1-6, Skolområde Nord. För dig som är ny i uppdraget erbjuder vi handledning.
Dokumentation sker i datajournal (ProReNata).

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård (Distriktssköterskeutbildning) eller Hälso- och sjukvård för barn och ungdomar (Barnsjuksköterskeutbildning).
Erfarenhet av arbete som skolsköterska meriterande men inget krav. Tjänsten är på heltid men lägre tjänstgöringsgrad kan vara möjlig.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde 2020-08-09.

Löpande urval tillämpas och vi förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen när vi funnit rätt kandidat, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök senast: 2021-08-01

Referensnummer: A1043283 - 2021

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontaktperson

Lisbeth Andersson
Verksamhetschef för elevhälsans medicinska insats
0709-958439
lisbeth.andersson@simrishamn.se

Övrigt

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

 

Dela detta jobb

Skolsköterska

Simrishamns Kommun - Socialförvaltningen