medrek.se

Bildningsförvaltningen, Grundskola

Ljusnarsbergs kommun är en kommun i norra Örebro län med Kopparberg som centralort. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Arbetsuppgifter - beskrivning

Vi söker en skolsköterska med medicinskt ledningsansvar som ska ingå i vårt elevhälsoteam på Kyrkbacksskolan. Skolan, som ligger i Kopparberg, består av de två skolenheter som utgör grundskolan i Ljusnarsbergs kommun. Du ingår i ett team som tar ett stort ansvar med att utveckla och forma kommunens elevhälsoarbete. Elevhälsan består av skolsköterska, psykolog, kurator, specialpedagoger och studie- och yrkesvägledare. Du har din personaltillhörighet hos en av rektorerna på skolan men som MLA arbetar du även med skolchefen, som är verksamhetschef för EMI. Vår skolsköterska vill vi ska arbeta hälsofrämjande och förebyggande inom den medicinska elevhälsan. I arbetet ingår regelbundna hälsoundersökningar, hälsosamtal och vaccinationer. Du möter också eleverna i spontana samtal och enklare sjukvårdsinsatser. Som skolsköterska träffar du alla elever och fångar upp viktiga signaler om deras hälsoutveckling. Om dig Vi tror att du är engagerad och har barnets/elevens bästa i fokus. Du har god samarbetsförmåga, men också förmåga att arbeta självständigt och att planera, prioritera och organisera ditt arbete. Vår dokumentation sker i PMO.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälsa och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller vidareutbildning inom skolhälsovård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning, deltid på 90 %, under dagtid måndag-fredag.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Välkommen med din ansökan, vi kommer påbörja rekryteringsprocessen innan ansökningstiden går ut.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    Efter överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    90 %
Ort    Ljusnarsberg
Län    Örebro län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/27
Kontakt    
Skolchef Andreas Lundholm, 0580-805 86
Rektor Karin Sandström, 0580-805 51
Facklig företrädare    
Vårdförbundet Catarina Westman, 0580-804 59

Skolsköterska

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb