medrek.se

SKOLSKÖTERSKA till Midsommarkransens gymnasium

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-02

Ansök nu

SKOLSKÖTERSKA till Midsommarkransens gymnasium

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Midsommarkransens gymnasium ligger mitt i Midsommarkransen med gångavstånd till Södermalm och har idag ca 700 elever. En viktig del av vår profil är att vi erbjuder NIU (Nationell godkänd Idrottsutbildning). Många av våra elever utvecklar både sin idrott på elitnivå samtidigt som de fullföljer sin gymnasieutbildning här   
De flesta som arbetar på skolan är lärare men här arbetar även vaktmästare, kurator, skolsköterska, specialpedagog, SYV, administrativ personal, skolbibliotekarie samt rektorer. Skolan har ett eget tillagningskök som lagar vår goda mat samt ett eget café.
Skolan har också Gymnasiesärskola samt ett annex i Skärholmen för yrkesintroduktion.

Motivation, lust och engagemang är ledord för vår skola, både för elever och vuxna. Genom att ta tillvara på de krafter som finns i huset, bygger vi en skola där elever och personal trivs och utvecklas. En skola där man blir sedd och kompetenser tas tillvara och utvecklas.

Alla ska växa på MKGY
Vi vill att vår skola ska vara en lärande organisation på vetenskaplig grund, där vi som individer växer med ny kunskap och nya perspektiv. Delaktighet är viktigt för oss. Vi utvecklar den här skolan tillsammans, både personal och elever. Därför är dina initiativ och ditt engagemang viktigt för att Midsommarkransens gymnasium ska fortsätta att utvecklas.

Arbetsbeskrivning
Utföra elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar. Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvara för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan. Arbetet innebär samverkan med elever, föräldrar, skolans personal och med organisationer och myndigheter utanför skolan. Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Stockholms stads skolsköterskor journalför i PMO och du bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom Hälso-och sjukvård för barn och ungdom, Distriktssköterska eller Skolsköterskeprogrammet Högskolan i Skövde.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     10 januari eller enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     Ca 50%

Ort

     Midsommarkransen

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6810

Kontakt

  • Anders Fajersson, 0850840296

Facklig företrädare

  • Vårdförbundet Anneli Johansson, 08-508 33 786

Publicerat

     2021-11-18

Sista ansökningsdag

     2021-12-02

Legitimationskrav

     Sjuksköterska

Utbildningskrav

     Högskola/universitet

Dela detta jobb

SKOLSKÖTERSKA till Midsommarkransens gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen