medrek.se

Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Arbetet innebär samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan.

Just nu söker vi på heltid-/deltid 3 skolsköterskor omgående till Botkyrka, för kunds räkning.

Du är legitimerad sjuksköterska som tidigare har arbetat som skolsköterska. Du har ett intresse och engagemang för barn- och ungdomars hälsa. Rollen ställer krav på självständighet, effektivitet och professionalitet. Vi ser det som en merit om du har specialistexamen som skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartners.

Skolsköterskor omgående till Botkyrka

Företag Mix Medicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-07

Ansök nu

Dela detta jobb