medrek.se

logga

Skötare till akuta teamet, Kramfors

Regioner
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Skötare till akuta teamet, Kramfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Psykiatrisk mottagning i Kramfors är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som är en del av Länsverksamhet Psykiatri. Här arbetar specialistläkare, läkare under utbildning, psykiatrisjuksköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, psykolog, kurator och skötare. Mottagningens uppdrag är att utgöra en tillgänglig öppen psykiatrisk mottagningen för vuxna. Det innebär att vi erbjuder bedömningar utredningar och behandlingar av psykiatriska tillstånd både genom planerad och akut verksamhet.

Vi söker nu en skötare till vårt akuta team!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för dig som skötare består främst av att utföra psykiatriska bedömningar av akut karaktär. Bedömningar kan resultera i råd och stöd per telefon, erbjudande om mottagningsbesök på enheten och hembesök. Arbetet innebär även utmaningar och stora möjligheter till utveckling i din yrkesroll.

Vi kan erbjuda en trevlig och utvecklande arbetsmiljö med utpräglat teamarbete och kollegialt stöd. Du ges möjlighet till fortlöpande kompetensutveckling och utbildning inom ramen för uppdraget. Friskvård är en förmån vi erbjuder dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare eller har annan motsvarande utbildning i vård och omsorg med inriktning psykiatri. Du som söker har minst 5 års erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. För denna tjänst krävs att du har körkort och är en van bilförare. Har du kunskap och erfarenhet från arbete i likande verksamhet eller inom akutpsykiatrin ses det som meriterande.

Vi ser att du är en trygg, lugn och stabil person med en empatisk förmåga som gör att du kan sätta dig in i andra människors perspektiv. Du är självgående och kan själv strukturera och driva ditt arbete. Du har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden till denna tjänst.
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annelie Hägesten

Kommunal Västernorrland

Telefon: 070-2412586

E-post: annelie.hagesten@rvn.se

 

Jens Tågestad

Enhetschef

Telefon: +4661286116

E-post: jens.tagestad@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Skötare till akuta teamet, Kramfors

Region Västernorrland