medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning 

Söker du ett meningsfullt arbete med engagerade och härliga kollegor? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.  
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. 

Slutenvårdsavdelning inom barn- och ungdomspsykiatrin i Sundsvall tar emot barn och unga upp till 18 år med svår eller akut psykiatrisk problematik som är i behov av psykiatrisk heldygnsvård. Patienter kan vårdas enligt HSL eller LPT och vårdas alltid tillsammans med sina vårdnadshavare. På avdelningen arbetar skötare och sjuksköterska i team med läkare, kurator, psykolog, pedagoger, läkare, fysioterapeut och dietist.

Nu söker vi skötare för sommarvikariat hos oss på Barn och ungdomspsykiatrin i Sundsvall!  

Arbetsuppgifter 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är omvårdnadsarbete, vilket innebär att övervaka hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov, genomföra stödsamtal, upprätta och genomför aktivitetsplaneringar och omvårdnadsplaner med patienten. Ge dagligt stöd till barn och föräldrar under vårdens genomförande, vilket bland annat innebär att ge stöd vi matsituationer, att göra aktiviteter tillsamman och att ge stöd för ångesthantering. Delta i vårdplanering och sköta omvårdnadsdokumentation. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser det som meriterande om du har vidareutbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom barnpsykiatrisk vård. Studerar du just nu relevant vårdutbildning till exempel undersköterska, sjuksköterska, läkare kan även du vara aktuell för denna tjänst. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och har du kompetens inom andra språk än svenska ser vi också det som meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du behöver ha en stor grad av personlig mognad för denna roll. Du är trygg och stabil med en god förmåga att agera kontrollerat även i stressiga situationer. Du gillar att samarbeta med andra, är lyhörd och tydlig i din kommunikation samt bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen. Vidare är det viktigt att du är självgående och att du tar ett stort eget ansvar i ditt arbete. 

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

Anställning

Vikariat

Ansökan 

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johanna Blomqvist

Enhetschef

Telefon: +4660181125

E-post: johanna.blomqvist@rvn.se

 

Tommy Sandin

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

logga

Skötare till BUP slutenvård sommarvikariat, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb