medrek.se

Arjeplog kommun

I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel.

Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen.

Arbetsuppgifter

Arjeplogs kommun är en av de minsta i Sverige, vi som arbetar inom Individ- och familjeomsorgen är även vi en liten grupp som arbetar med alla delar av det sociala arbetet inom Individ- och familjeomsorgen. Vi söker dig som vill arbeta med alla delar inom myndighetsutövning, därutöver tillkommer till viss del även öppenvård samt förebyggande arbete. Enhetens huvuduppdrag är att utreda, bedöma och besluta om ekonomiskt bistånd, barn och ungas behov, missbruk, våld i nära relation, hedersvåld samt stödja och stärka individens förmåga till självförsörjning och självständighet, enligt Socialtjänstlagen, LVU och LVM. Målgruppen är de invånare i Arjeplogs kommun som helt eller delvis saknar egen försörjning, är i behov av stöd för sitt missbruk, stöd för barn och unga, samt insatser utifrån våld i nära relationer och i vissa fall hedersvåld.

Kvalifikationer

Socionomexamen, BBIC utbildning. Arbetet passar dig som vill arbeta nära olika områden av socialt arbete, har kunskap inom myndighetsutövning, har hög servicekapacitet och ett genuint intresse för att stödja människor i svåra situationer. Det är meriterande om du har längre tids erfarenhet av myndighetsutövning, arbete inom ekonomiskt bistånd eller på annan enhet, samt kunskaper i kommunens nuvarande dokumentationssystem Treserva. Vi ser även att du är ambitiös, att du har ett socialt engagemang, förmåga att samverka med andra och att du är noggrann i ditt arbete. Ditt arbetssätt präglas av gott bemötande, omdöme och struktur.

Övrigt

Tillträde snarast, enligt överenskommelse

Varaktighet till och med 2021-03-31 med eventuell möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad 100%

Vi intervjuar och rekryterar löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Snarast, enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Arjeplog
Län    Norrbottens län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/6
Kontakt    
Harriet Rickman, 0961-14222
Facklig företrädare    
Vision, 0961-14000
Publicerat    2020-05-05
Sista ansökningsdag    2020-07-31

logga

Socialsekreterare, vikariat

Företag Arjeplogs kommun
Regioner
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb