medrek.se

Medrek söker dig som är socionom för ett kortare konsultuppdrag som kurator hos vår kund, REMEO Stockholm! 

I vackra lokaler i Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen bedriver Linde Healthcare/AGA Gas AB sedan snart fem år tillbaka REMEO Stockholm. De erbjuder ett unikt vårdkoncept med en vårdnivå individuellt anpassad till vuxna patienter med behov av avancerad andningsvård och rehabilitering. Patienterna kommer till REMEO från akutsjukvården, de stabiliserar och rehabiliterar till att slutligen facilitera maximal självständighet och återgång till hemmet. 


Arbetsbeskrivning
Som kurator är du en viktig del av teamet kring patienten och har ett nära samarbete med  övriga yrkeskategorier där vi tillsammans arbetar för patientens hälsa och sociala planering  under vårdtiden hos oss och efter utskrivning. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av aktiv vårdplanering, kontakter med kommunen, försäkringskassan m.fl. Social utredning,   hjälpa patienten att ansöka om insatser och hjälp som de är berättigade till (t.ex. färdtjänst   eller ersättningar), stödjande samtal till patienter och anhöriga.

 Kvalifikationer

  •  Socionomutbildning eller motsvarande högskoleutbildning.
  •  Erfarenhet av kommunal biståndshandläggning, vårdplaneringsprocesser och kuratorsarbete inom sjukvården.
  • Bred praktisk erfarenhet inom vidare planering av patienter och sociala utredningar och hemplanering samt förmåga att se behov av insatser och hjälp.

Din profil
Vi ser att du är trygg i din arbetsroll samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har en god förmåga att samarbeta med andra yrkeskategorier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet med fokus på förståelse för patientens behov av helhet i en rehabiliteringsprocess och värdig vårdprocess.

Omfattning
Arbetstiden är förlagd på dagtid, 2-3 dagar i veckan. Konsultuppdraget är tidsbegränsat från 15 Juli tom 15 september. 

Ansökan
Din ansökan ska bestå av CV och examinationsbevis för att vara komplett. Du ansöker genom att trycka på "Skicka ansökan".

Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen och ansök redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta
Felicia Sommensjö
Rekryteringsansvarig Medrek
felicia.sommensjo@medrek.se
0709 921 029

Socionom till konsultuppdrag som kurator!

Företag Onrec AB
Regioner
Utgår

2018-07-13

Ansök nu

Dela detta jobb