medrek.se

Sökes timvikarie till sociala boende

Regioner
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Sökes timvikarie till sociala boende

Är du en människa som brinner för arbete med människor?

Vi söker Dig som kan hoppa in och arbeta som timvikarie i vår, sommar och höst till Förenade Cares sociala boende i Lund. 

Letar du efter ett givande, spännande och utmanande arbete?

Ett arbete som kräver engagemang, eget ansvar, teamarbete och möjligheten att göra skillnad? Då är det här arbetet något för dig!

VERKSAMHETSBESKRIVNING

Piletorp i Lund är ett akutboende för män och kvinnor från 18 år och uppåt, med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa. Här finns 22 platser för män i dubbelrum och 4 platser för kvinnor, två enkelrum och ett dubbelrum.

______________________________________________________________________________________

Uppdraget innebär att ge brukaren en trygg boendemiljö och möjlighet till individuellt stöd och hjälp i kontakt med sjukvård, myndigheter och praktiskt socialpedagogiskt stöd.

Verksamheten har särskild inriktning på omvårdnad, trygghet, individuellt och respektfullt bemötande som är anpassat efter den enskildes behov och med tillvaratagande av den enskildes egna möjligheter.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, personal, samarbetspartner och uppdragsgivare. Vi har engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service.

Vi arbetar i team bestående av vårdare, gruppledare samt verksamhetschef.

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i mathantering, städning, administrativt arbete, boendestödjande samtal och kontakt med socialtjänst.

I arbetet ingår också kvalitets- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man har på verksamheten.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är mentalskötare, socialpedagog, behandlingsassistent eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet är meriterande.

Du sätter alltid den boende i centrum och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha god datakunskap.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har och känner ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care.

Som person har du god social förmåga, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande. Du är självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

ARBETSTID

Varierande: dag/kväll/natt under våren,  sommaren och hösten, ev längre vid behov. 

LÖN

Kollektivavtal finns.

ANSÖKAN

Ansökningar behandlas löpande,

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV till Malin Norrman

E-post malinno@forenadecare.com

Dela detta jobb

Sökes timvikarie till sociala boende

Förenade Care AB