medrek.se

Solåkrabyn är en ideell förening som erbjuda vuxna med funktionshinder enligt LSS en individanpassad livs- och arbetsgemenskap i nära anknytning till samhället och dess normer. Genom ett personligt anpassad boende i grupp eller i egen lägenhet - på landet eller i tätort - erbjuds goda möjligheter till utveckling och trygghet.

Rätten till ett meningsfullt arbete och identitetsstärkande sysselsättning ingår som en viktig princip i Solåkrabyns verksamheter. Individuellt anpassade uppgifter i arbete och terapi, kompletterar boendets sociala inverkan.

Arbetet som föreståndare medför att, enligt LSS, ansvara för att boende får stöd och service i överensstämmelse med gällande lagstiftning och arbetsinstruktioner. Att verka för och implementera Solåkrabyns kärnvärden i det socialterapeutiska arbetet. 

I tjänsten ingår medarbetaransvar och arbetsledning, administrativa uppgifter såsom social dokumentation och schemaläggning

Vi söker dig som är lyhörd, kreativ, nyfiken, kommunikativ, stresstålig och strukturerad.  Du bör kunna arbeta självständigt och samarbeta i team. Erfarenhet av arbete inom omsorgsverksamhet är meriterande. 

Kvalifikationer:
Socionom / Sjuksköterska / Beteendevetare, B-körkort, behärska svenska i tal och skrift på grund av mycket dokumentation och kommunikation. Du har god kunskap om LSS samt tillhörande lagstiftning. 
 
Varaktighet/Arbetstid 
Tillsvidare / Heltid

Lön 
Avtalsenlig lön.

Ansökan 
Sista ansökningsdag: 5 mars 2019
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Kontaktpersoner 
Per-Arne Fijal, verksamhetschef. Tel: 08-551 536 04

För mer information se hemsidan www.solakrabyn.se

Välkommen med din ansökan

Solåkrabyn söker föreståndare/sjuksköterska till gruppbostad i Järna

Regioner
Utgår

2019-03-05

Ansök nu

Dela detta jobb