medrek.se

Sommar 2019 - Sjuksköterskor till ambulans Vilhelmina

Företag Falck Ambulans
Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Sommar 2019 - Sjuksköterskor till ambulans Vilhelmina

”Har du nerver av stål och ett hjärta av guld? Brinner du för att hjälpa människor och ge bästa möjliga omvårdnad? Vill du ha ett fritt, betydelsefullt och spännande jobb? Då vill jag ge dig möjlighet att inta karriärbanan i mitt team – Carina Rönnberg, Verksamhetschef Falck Ambulans Norrland”  

Falck Ambulans AB bedriver ambulanssjukvård i Vilhelmina, Norsjö och Storuman i Västerbotten.  

Falck Ambulans bedriver också ambulanssjukvård i Stockholm, Östergötland, Västernorrland och på Gotland. Våra verksamheter kännetecknas av att alltid sätta patientens bästa i centrum med högsta kvalitet, en väl utvecklad arbetsmiljö och fokus på utveckling av ambulanssjukvården.  

Omväxlande, spännande och ansvarsfullt  

Som sjuksköterska i ambulans har du ett stort ansvar. Ambulansen är ofta först på plats och insatsen kan vara helt avgörande för patienten. Varje utryckning kräver sin speciella lösning, till skillnad från sjukhusets mer strikta rutiner. Även fast du har dina kunskaper som en stor trygghet vet du aldrig hur din arbetsdag kommer att se ut. Du vet egentligen bara att du kommer att utmanas, utvecklas och framförallt göra skillnad för andra människor varje dag. Sporrar detta dig är Falck Ambulans en fantastisk arbetsplats på många sätt.  

Vi söker dig  

Vi söker Dig som är Sjuksköterska, gärna med erfarenhet av eller utbildning inom ambulanssjukvård. Du har lätt för att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du har samtidigt en god samarbetsförmåga och fungerar bra i team.  

Anställningen kräver en god fysik och god simkunnighet samt innehav av B-körkort. Alla nya medarbetare kommer att få genomgå introduktionsutbildning.  

Vad vi kan erbjuda dig  

  • Mycket kompetensutveckling  
  • Individuellt anpassad introduktionsutbildning  
  • Ett meningsfullt, utvecklande och omväxlande arbete  
  • Frihet under ansvar  
  • En trygg, öppen arbetsplats med högt i tak som månar om medarbetarnas bästa  
  • PHTLS-kursen  
  • C-kört  

Anställning  

Vi erbjuder semestervikariat eller visstidsanställning för Sommaren 2019.  

Ansökan  

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ansökan görs online via Falckjobb.se och urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2019-04-30.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Carina Rönnberg på nummer 070 310 36 11.

Dela detta jobb

Sommar 2019 - Sjuksköterskor till ambulans Vilhelmina

Falck Ambulans