medrek.se

Sommarjobb 2021 - Sjuksköterskor

Om tjänsten
Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss. Du som sjuksköterska möter människor i deras hemmiljö och på daglig verksamhet där du utgår från varje individs behov och möjligheter. Du samverkar med den enskilde och dennes nätverk, och tillsammans med övriga professioner utför du planerade och samordnade insatser.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Arbetet ställer krav på att kunna arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har ett effektivt arbetssätt. Körkort är ett krav.

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. 
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. 

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Dela detta jobb

Sommarjobb 2021 - Sjuksköterskor

Kalmar kommun - Omsorgsförvaltningen och Socialförvaltningen