medrek.se

Sommarjobb inom Hemtjänsten

Företag Trosa kommun
Regioner
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

Sommarjobb inom Hemtjänsten

I den lilla kommunen skapar vi familjär stämning och har god sammanhållning. Hos oss blir du en del av ett team som trivs och har
roligt på jobbet. Välkommen till en arbetsplats med en öppen och välkomnande kultur!

Just nu söker vi sommarvikarier inom Hemtjänsten. Ett omväxlande arbete som under sommaren innebär att du kommer få njuta av våra idylliska miljöer när du tar dig runt via tjänstebil eller tjänstecykel i Trosa, Vagnhärad och Västerljung.

Vad innebär det att jobba hos oss?

Arbetsuppgifterna är att utföra de tjänster som våra brukare beviljats stöd för, det kan t.ex. vara personlig omvårdnad, tvätt, städ och sociala aktiviteter. Viss dokumentation i verksamhetssystemet Treserva ingår också.

Närheten inom kommunen möjliggör goda samarbeten, och vi har en nära dialog och samarbete med sjuksköterskor och rehabteam. 

Vem söker vi?

Du har ett genuint intresse för människor och omvårdnad. Som person är du nyfiken och öppen för att lära dig mer. Du har en förmåga att läsa av människor, anpassa ditt beteende och agera professionellt i varje situation. Att skapa positiva möten för både boende och anhöriga kommer naturligt för dig.

Du kan följa givna instruktioner och riktlinjer, för en säker och trygg omvårdnad. Du är mån om att bidra till en positiv stämning i ditt arbetslag och du bidrar till att ni gemensamt skapar en bra arbetsmiljö.

Du är/har:

  • någon form av genomförd eller påbörjad vårdutbildning

  • erfarenhet av omsorgsarbete

  • grundläggande data- och dokumentationsvana

  • förmågan att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • B-körkort

ÖVRIGT

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju redan innan sista ansökningsdatum gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

Dela detta jobb

Sommarjobb inom Hemtjänsten

Trosa kommun