medrek.se

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsuppgifter

Omsorg om personer med funktionsvariation (OFV)
Inom OFV finns möjlighet att arbeta med Personlig assistans, på gruppbostad/servicebostad samt daglig verksamhet. Vi arbetar för att personer med funktionsvariation ges möjlighet att leva och bo självständigt. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att stötta och hjälpa till med personlig hygien, inköp, städ, tvätt, matlagning, mm i respektive brukares lägenheter. Möjlighet finns även att arbeta inom vår korttidsenhet för barn och ungdom med olika funktionsnedsättningar, där verksamheten främst är schemalagd 24 timmars dygn med sovande jour. Förekommer ensam arbete på en del av tjänsterna. För samtliga våra sommarjobb ska du vara minst 18 år.

Kvalifikationer

Det är bra om du har en pågående eller avslutad utbildning inom barn- och fritid, omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du kanske har eller har påbörjat utbildning inom exempelvis beteendevetenskap, pedagogik, psykiatri, sjuksköterska på högskola har eller KY-utbildningar med inriktning mot det här verksamhetsområdet. Har du inte den formella utbildningen så ser vi ändå fram emot din ansökan då personlig lämplighet är det som är avgörande i våra verksamheter.

Vi tror att med inställningen att vilja göra ett riktigt bra jobb kommer du långt! Du är ödmjuk och förstår att människor är olika och har olika behov. Du är nyfiken har viljan att bemöta människor på ett proffsigt sätt. Du är öppen för att ta till dig av andras kunskap och du vill dela med dig av det du kan till andra. Du ser dig som en i gänget i arbetslaget och förstår att var och en behöver ta ansvar för att det ska blir så bra som möjligt. Här handlar det om att ge och ta och att vilja var flexibel. När vi rekryterar tar vi stor hänsyn till just de här förmågorna!

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

För att kunna bli aktuell för en anställning ska du kunna visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Det är blankett 442.9 (LSS- Belastningsregistret) som ska beställas, det gör du på polisens hemsida.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Körkort krävs för vissa tjänster

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid / deltid

juni 2022

Referensnummer: C71123

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

logga

Sommarjobb inom Omsorgen om funktionsvariation

Ansök nu

Dela detta jobb