medrek.se

Sommarvikariat för läkarstuderande och sjuksköterskestuderande

Företag REMEO
Regioner
Utgår

2019-06-08

Ansök nu

Sommarvikariat för läkarstuderande och sjuksköterskestuderande

Vill du vara med och göra skillnad för patienter som behöver avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering?

Om oss

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan sex år REMEO-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna är nyrenoverade och har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en helt individuell vårdplan åt varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans som slutgiltigt mål.

Om dig

I sommar erbjuder vi vikariat till läkarstudenter och sjuksköterskestudenter. Du bör ha kommit en bit på väg med din utbildning och har du dessutom erfarenhet av arbete inom vården är det meriterande. Vi lägger också stor vikt vid intresse och personliga egenskaper då du kommer att arbeta med direkt patientvård i nära samarbete med patientens multiprofessionella team.  Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården.

Du är engagerad, har god samarbetsförmåga och sätter patientens behov i fokus.

Vi erbjuder

Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal. 

REMEO satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan till eva.sundman@remeoclinic.se – ange  “REMEO VIK” i mailets rubrik. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information kontakta
Läkarchef Eva Sundman +46 (0)70 208 6783, eva.sundman@remeoclinic.se.

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Sommarvikariat för läkarstuderande och sjuksköterskestuderande

REMEO