medrek.se

Sommarvikarie till Klinisk genetik, Karolinska Universitetslaboratoriet

Ansök nu

Sommarvikarie till Klinisk genetik, Karolinska Universitetslaboratoriet

Om oss
Klinisk Genetik och CMMS är en ny medicinsk enhet som tillhör funktionen Medicinsk Diagnostik Karolinska (MDK). Vi utreder patienter och tillhandahåller expertkunskap inom våra sjukdomsområden. Våra analyser är i utvecklingens framkant och bidrar till att fler patienter får en korrekt diagnos.

Vi söker nu ett antal sommarvikarier till sektionen Klinisk genetik. Vikariatet sträcker sig över 3 månaders tid (juni- augusti). 

Om tjänsten
Vi erbjuder ett stimulerande och varierat arbete med utrymme för eget ansvar. Arbetet är främst manuellt laboratoriearbete. Vårt mål är att vara en attraktiv och spännande arbetsplats där vi strävar efter att erbjuda genetisk diagnostik i framkant.

Vi söker dig som

  • Tar eget ansvar för sitt arbete; gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.

  • Trygg i sig själv; finner sig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa sig till vad omgivningen kräver. Reflekterar kring och strukturerar sitt arbete med bibehållet lugn.

  • Samarbetar för att nå gemensamma mål; hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

  • Är säker och stabil i osäkra sammanhang. Litar på sin egen förmåga och har mod att agera efter sin egen övertygelse.

  • Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Kvalifikationer
Krav: Vi ser gärna att du är nyexaminerad legitimerad biomedicinsk analytiker, alternativt studerar till legitimerad biomedicinsk analytiker eller inom liknande utbildning med laboratoriekunskap. Goda kunskaper i svenska (tal och skrift). 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.

Vi är cirka 2 300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 50 provtagningsenheter i öppenvården. Vi har dessutom ett antal fasta och mobila tappställen för blodgivare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sommarvikarie till Klinisk genetik, Karolinska Universitetslaboratoriet

Karolinska Universitetssjukhuset