medrek.se

ref nr 21/117

Arbetsuppgifter

I det här sommarjobbet tillför du ett värde i vardagen med fokus på att skapa en hemkänsla för våra brukare på våra olika boende. Hjälper dem med olika insatser för att de ska kunna leva det liv de önskar. Du jobbar där det behövs och kommer märka att din insats gör stor skillnad och är viktig för våra äldre som du möter under ditt arbetspass.

Du kommer att ge stöd till både män och kvinnor med den personliga omvårdnaden, i måltidssituationer, ge olika serviceinsatser, främja social aktivitet, medicindelegation och skapa möjligheter till att behålla brukarnas egna resurser. Du blir en viktig del i vårt arbete och för våra äldre. Därför krävs det att du har intresse för och tycker om att arbeta ut mot brukaren som du möter. Du bemöter deras anhöriga med respekt och vänlighet, ett engagemang som vi alla drivas av som medarbetare i kommunen. Det är därför viktigt att du kan hantera möten och samarbeten med såväl externa som interna kontakter. 

Du kommer även att bedriva ett aktivt kvalitetsarbete genom kontinuerlig dokumentation samt följa upp planerade insatser.

Tjänster innefattar både dag, kväll, helg och i vissa fall nattjänstgöring. Vår semesterperiod sträcker sig från och med vecka 25 till och med vecka 32. 

Tjänstens omfattning kan komma att variera utifrån den sökandes önskemål och verksamhetens behov.                              

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år.

Utbildning eller erfarenhet inom yrket är önskvärt och det är meriterande om du har datavana.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.

Betyg och meriter ska vara med i ansökan.

Referenser ska lämnas i ansökan     

Personliga egenskaper

Du är trygg i din roll.

Du trivs i att arbeta i team och kan både ge och ta i utvecklingsarbetet som sker på arbetsplatsen.

Du ser möjligheter istället för hinder och du har god kommunikativ förmåga.

Du är ansvarsfull, flexibel, har stort intresse för människor och lyhörd för deras behov.

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värnar om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support

Intaget kommer att ske löpande under våren 2022

SOMMARVIKARIER SÄBO

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb