medrek.se

Stödassistent

Kommun: Göteborg

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Anställningsform: Säsongsarbete

Antal jobb: 20

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Stödassistent -  1-2 års erfarenhet

Om jobbet

GRUPPBOSTÄDERNA:

Havet, Lekullevägen, Fjordhem, Charles väg, Båtstenarna, Lingonvägen, Hult, Fiolgatan och Brottkärrsvägen söker sommarvikarier

Bli vår mest värdefulla tillgång!

Föreningen Betaniahemmet erbjuder boende och daglig verksamhet för vuxna med intellektuella funktionsnedsättningar och autismspektrumtillstånd. Totalt har vi 65 boendeplatser och 67 platser inom daglig verksamhet i västra Göteborg, Mölndal och Härryda.

Vi söker dig som med engagemang och lust vill arbeta hos oss. Du är en stabiltrygg och positiv person som ser en utmaning och glädje i att arbeta inom LSS. Du är metodisk i ditt arbetssätt, har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt samt ett lågaffektivt bemötande. 

Vi på Föreningen Betaniahemmet sätter stor vikt hur du som medarbetare är för att vi ska kunna säkerställa våra brukares behov och trygghet. Som medarbetare hos oss är du uppskattad och behövd och för att du ska ha energi och ork att utföra ditt arbete på bästa sätt ger vi dig rätt verktyg och grundlig utbildning. Våra medarbetare har avtalsenliga löner, friskvårdsbidrag men framförallt chefer och kollegor som lyssnar och stöttar.

Föreningen Betaniahemmet erbjuder bostad med särskild service och Daglig verksamhet enligt LSS för vuxna personer med intellektuella funktionsnedsättningar och/eller autismspektrumtillstånd. Verksamheterna är belägna i Västar Göteborg, Mölndal och Härryda. Föreningens drygt 250 medarbetare ska erbjuda ett stöd som ger möjlighet för varje brukare att uppleva god livskvalitet.

Vår bransch, precis som många andra verksamheter, står inför stora utmaningar. En stigande befolkningsmängd innebär ett större behov av medarbetare med empati, rätt kompetens och erfarenhet.

Kvalifikationer

Du har adekvat utbildning, vård och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller liknande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är bekväm i att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska då kommunikation och dokumentation är en viktig del av arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är önskvärt. Innan tillträde ska godkänt utdrag ur belastningsregistret lämnas. 

Facklig kontakt Kommunal Mikael Jonsson 0735-953817

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Lekullevägen 8

43623 Göteborg

Arbetsgivaren

Ideella fören Fören Betaniahemmet med företagsna

http://www.askimsviken.com/new/jobb/ledigajobb.php

Sommarvikarier Stödassistenter till Föreningen Betaniahemmet

Regioner
Utgår

2020-05-15

Ansök nu

Dela detta jobb