medrek.se

Sommarvikarier Stödassistenter till Föreningen Betaniahemmet

Regioner
Utgår

2020-05-13

Ansök nu

Sommarvikarier Stödassistenter till Föreningen Betaniahemmet

Stödassistent

Kommun: Göteborg

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Anställningsform: Säsongsarbete

Antal jobb: 20

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Stödassistent -  1-2 års erfarenhet

Om jobbet

sommarvikarier till daglig verksamhet

Betaniahemmet bedriver verksamhet för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Vi erbjuder vi alla typer av boendeformer enligt LSS samt daglig verksamhet. Alla insatser är individuellt anpassade efter personens önskemål och behov. Totalt har vi 14 gruppbostäder och 5 dagliga verksamhet. Föreningen Betaniahemmet bildades 1903 och är en ideell förening som drivs utan vinstintresse. 

Vi söker nu dig som har intresse att arbeta i vår och/eller i sommar på våra verksamheter Önnereds brygga, Nya varvet och Hanssons hus.

Önnereds brygga

Verksamheten på Önnereds brygga vänder sig till personer med flerfunktionsnedsättningar. Deltagarna har omfattande omvårdnadsbehov och stöd i sin vardag och med sin kommunikation. Verksamheten bygger på att ge upplevelser och sinnesstimulering till våra deltagare. Vi har dagliga aktiviteter för våra deltagare och i verksamheten finns sinnesrum som våra deltagare vistas i. Verksamhetens är belägen vid båthamnen vid Önnereds brygga.

Hanssons hus

Hanssons hus är en daglig verksamhet med tre verksamheter under ”ett och samma tak”. Det gemensamma är att vi är en verksamhet för personer med autism och intellektuell funktionsnedsättning. Vi har erbjuder våra deltagare arbetsuppgifter inom kök, konferens och service, demonteringsarbeten, återvinning, promenader, bänkjobb och andra individuellt anpassade arbetsuppgifter. Verksamheten är belägen i Askim, med utsikt över Askimsbadet.

Nya varvet

Nya varvet är en verksamhet för personer med autism och intellektuell funktionsnedsättning. Vi erbjuder våra deltagare ett flertal olika arbetsuppgifter i olika grupper. Konst, bild, drama, paketeringsarbeten, återvinning och planering/beställning med mera till verksamheten är arbetsuppgifter som finns. Verksamheten är belägen i Nya varvet.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har ett intresse av att arbeta med människor och som tycker det hade varit roligt och spännande att arbeta med personer som har funktionsnedsättningar. På Hanssons hus och Nya varvet finns deltagare som har utmanande beteende så du behöver vara trygg i dig själv och ha stort tålamod. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med människor och önskvärt är att du har utbildning inom vård och omsorg eller barn och fritid.

Villkor

Innan anställning skall utdrag från belastningsregister godkännas.

Sista ansökningsdag: 200313

Ansökningar hanteras fortlöpande så varmt välkommen med din ansökan redan nu.

Upplysningar:

Enhetschef: Sara Gustafsson 0722-316001

Enhetschef: Tina Andermård 0702-774567

Ansökan skickas till:

sara.gustafsson@askimsviken.com

Eller

tina.andermard@askimsviken.com

Bifoga personligt brev och CV i ansökan.

Facklig kontakt Kommunal 

Mikael Jonsson 0735-953817

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Lekullevägen 6A

43623 Göteborg

Arbetsgivaren

Ideella fören Fören Betaniahemmet med företagsna

http://www.askimsviken.com

Dela detta jobb

Sommarvikarier Stödassistenter till Föreningen Betaniahemmet

Föreningen Betaniahemmet