medrek.se

Sommarvikarier till äldreomsorgen

Företag Nykvarns kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Sommarvikarier till äldreomsorgen

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende, 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsenheter och 3 demensenheter. Alla hyresgäster har en egen uteplats.

Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre ska få bestämma så mycket som möjligt själv. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete. Därför vill vi att du ska ha en god samarbetsförmåga med arbetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor och övriga personalkategorier i teamet. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, aktivitet, glädje och gemenskap varje dag.

Nykvarns kommun söker

Sommarvikarier till äldreomsorgen

(ref.nr 14:2019:16)

Arbetsuppgifter

Vi söker nu ett antal undersköterskor till äldreomsorgen. Lugnets äldreboende och hemtjänst, både natt och dag. Vår vision är att stärka individen och ge våra kunder en meningsfull vardag. På Lugnet erbjuder vi aktiviteter och arbetar med värdegrundsfrågor. Inom hemtjänst arbetar du ofta ensam och därför är det viktigt att du är ansvarstagande och självgående. Detta innebär att vi ställer höga krav på våra anställda gällande ansvar, flexibilitet och initiativsförmåga. Struktur, rutiner och planering tillsammans med teamet är nyckelord för att verksamheten ska fungera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska eller vårdbiträde, du ska ha dokumentationsvana och förmåga att arbeta i team. Önskvärt att du har erfarenhet av arbete med äldre/dementa personer och har ett professionellt bemötande. 

Du är ansvarstagande och har ett tydligt förhållningssätt. Du är trygg i dig själv och känner dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av struktur, trygghet och kontinuitet. Att kunna rapportera och dokumentera ingår i det dagliga arbetet.

Du ska vilja arbeta utifrån de nationella riktlinjerna gällande demens och även vara bekväm med vår lokala värdighetsgaranti. Läs gärna om värdighetsgarantin på vår hemsida: www.nykvarn.se

För mer information, ring:

  • Tuulikki Krekola, Enhetschef. Telenr: 08-55501135

Anställningen

Anställning Vikariat från och med 2019-06-01 till och med 2019-08-31.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2019-05-26

Dela detta jobb

Sommarvikarier till äldreomsorgen

Nykvarns kommun