medrek.se

Sommarvikarier till Almgårdens hemtjänstgrupp- Vårdbiträde/Undersköterska

Regioner
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Sommarvikarier till Almgårdens hemtjänstgrupp- Vårdbiträde/Undersköterska

Almgårdens hemtjänstgrupp verkar i Vellinge - Månstorp området. Vi utgår från Almgårdens servicehus som ligger i Centrala Vellinge tätort. Till vårdtagarna tar vi oss med cykel eller bil.

Vi bedriver omvårdnad/vård i ordinärt boende på uppdrag av Vellinge Kommun. Gruppen består av vårdbiträde, undersköterskor, lokalvårdare samt aktivitetsansvariga. På vår arbetsplats har vi högt i tak och nära till skratt. Vi är en blandad grupp med kvinnor och män i alla åldrar.

Till oss tar du dig lätt med buss

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto:

Omtanke - Vänlighet - Service.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete och service insatser utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus.  Det kan även förekomma  hälso-sjukvårdsinsatser som utförs på delegering från HSL personal. Vi har ett nära samarbete med sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

KVALIFIKATIONER
Undersköterska/vårdbiträde, gärna med arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen. Meriterande är erfarenhet av demenssjukdom, geriatrisk vård samt tidigare arbete inom hemtjänst

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och vänlighet. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande, samt att du kan arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET
Meriterande

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha viss datavana. Körkort är ett plus. Du måste kunna cykla.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Dag, kväll samt helg Sommarvikariat.
Vi se gärna att du kan arbeta hela eller stor del av sommarperioden

LÖN
Timlön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Intervjuer samt tillsättning kommer ske fortlöpande 

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Jane Lindquist gruppledare
Tel: 0733-336247
janel@forenadecare.com

eller
Patricia Johansson verksamhetschef
Tel: 0739-015661
patriciaj@forenadecare.com

 

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Almgårdens hemtjänstgrupp- Vårdbiträde/Undersköterska

Förenade Care AB