medrek.se

Sommarvikarier till Bjärkagården vård- och omsorgsboende i Vuollerim

Företag Jokkmokks kommun
Regioner
Utgår

2021-05-15

Ansök nu

Sommarvikarier till Bjärkagården vård- och omsorgsboende i Vuollerim

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vi söker sommarvikarier undersköterskor/vårdbiträden för placering vid Bjärkagården i Vuollerim som ligger 45 km söder om tätorten Jokkmokk. Det är ett litet samhälle med särskilt boende/hemtjänst. Vi söker även timvikarier övrig tid under året.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna som undersköterska/vårdbiträde ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete men även serviceuppgifter i form av städ och tvätt ingår. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget.

Både dag- och nattvikariat sökes.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som är en positiv, engagerad och ansvarstagande person med god empatisk förmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift, då dokumentation är en del av arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, mognad och samarbetsförmåga. B-Körkort kring nattvikariat är ett krav.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad anställning under våra semesterperioder. Tillträde efter överenskommelse.
80-100%
11 dagar - 3 månader.

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Bjärkagården vård- och omsorgsboende i Vuollerim

Jokkmokks kommun