medrek.se

Sommarvikarier till Funktionshinderomsorgen i Vingåker

Regioner
Utgår

2021-03-28

Ansök nu

Sommarvikarier till Funktionshinderomsorgen i Vingåker

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers funktionshinderomsorg är organisatorisk placerad under socialförvaltningen. Här arbetar drivna och engagerade medarbetare med att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Funktionshinderomsorgen består av daglig verksamhet, gruppbostäder, socialpsykiatri, personlig assistans och barnverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du fylla din sommar med roliga aktiviteter, roliga möten och samtidigt få minnen för livet? Vi söker nu vikarier som tillsammans med oss vill arbeta inom funktionshinderomsorgen i sommar!

Som medarbetare inom funktionshinderomsorgen kommer du arbeta med varierade arbetsuppgifter, ofta i vardagsnära situationer hos brukare, och du kommer ge stöd och service utifrån brukarens individuella behov. Du kommer arbeta med planering som utförs tillsammans med brukaren.

Hos oss kommer du få arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Arbetet är rörligt, aktivt och du kommer du få stödja brukare att bli så självständiga som möjligt i sin vardag.

Arbetstiderna är förlagda både dag, kväll, natt och helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är genuint intresserad av arbetet med människor! Du får gärna ha omvårdnadsutbildning, utbildning inom barn- och fritid eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du trygg och pålitlig och du har ett gott bemötande och har lätt för att samarbeta med andra. En stor del av arbetet innefattar kommunikation med brukare, anhöriga och kollegor i både tal och skrift, du behöver därför behärska svenska på ett sådant sätt att du kan formulera dig och göra dig förstådd.

Erfarenhet av tidigare liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Erfarenhet av tidigare liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Körkort är meriterande men inget krav.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Funktionshinderomsorgen i Vingåker

Vingåkers kommun - Socialförvaltning