medrek.se

Sommarvikarier till Gagnefs kommun

Företag Gagnef kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Sommarvikarier till Gagnefs kommun

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Sommarvikarier till Gagnefs kommun 
 
Vill du ha ett meningsfullt och viktigt sommarjobb inom äldreomsorg eller LSS i sommar? Välkommen att söka sommarjobb hos oss i Gagnefs kommun! 

Vi söker dig som fyllt 18 år och är intresserad av att jobba med människor. Du är engagerad, ansvarsfull, flexibel och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har ett gott bemötande samt god förmåga att utrycka dig i svenska språket, både i tal och skrift. Då vi arbetar med dokumentation av alla våra insatser är god datavana meriterande. Har du utbildning och/eller tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete är det meriterande. B-körkort är ett krav om du vill arbeta inom hemtjänst eller boendestöd men inte inom övriga verksamheter. 

Arbetsuppgifter: 
Inom samtliga av våra verksamheter arbetar du och dina kollegor med att ge vård, stöd och omsorg till våra brukare utifrån deras individuella förutsättningar. 
Arbetet innebär bland annat:
- personlig omvårdnad, som ex. påklädning, hygien och förflyttningar
- inköp, städ och tvätt
- sociala aktiviteter
- enklare matlagning
- vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter

Att arbeta inom äldreomsorgen i Gagnefs kommun innebär att du har din arbetsplats på något av kommunens särskilda boenden för äldre eller blir en del av hemtjänsten som besöker äldre i sina hem.
Inom LSS arbetar du med barn och vuxna med funktionsvariationer eller psykisk ohälsa. Du har din arbetsplats på något av kommunens LSS-boenden, daglig verksamhet eller på korttids-/fritids. 

Arbetstid/Varaktighet:
Arbetstiden är oregelbunden. Du får ett schema som innehåller dag-, kväll-, helg- och/eller nattjobb. Vi kommer överens om datum för din första arbetsdag och planerar tillsammans hur och när din introduktion ska ske. Flera av våra arbetsplatser tillämpar individuell schemaplanering vilket kan innebära att du till viss del kan påverka ditt schema. 

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt:
Du får automatiskt en bekräftelse via mail när din ansökan är korrekt registrerad. Då intervjuer och anställning kommer att ske löpande under hela våren kan återkoppling dröja tills rekryteringsprocessen är klar. Är du aktuell för en intervju blir du kontaktad personligen.
Insända ansökningshandlingar återsändes ej.

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare: 
Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings- och sökvägar.
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Deltid
Visstid 11 dagar - 3 mån    Gagnefs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Individuell lön enligt kollektivavtal    Gagnefs kommun
78580 GAGNEF
  
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-04-30
Ange referens: SN/2018:207/02 
 
Kontaktpersoner
Enhetschef Sinikka Brynedal, 0241-15580
Enhetschef Maria Hammarin, 0241-15234
Fackliga kontaktpersoner
Kommunal Kommunal Gagnef, 0241-152 85

Dela detta jobb

Sommarvikarier till Gagnefs kommun

Gagnef kommun